Uutiset:

SUOMEN YRITYSMYYNTI AVAA TOIMISTON OULUUN
03.07.2020

Suomen Yritysmyynti avaa toimiston Ouluun. Toimisto tulee sijoittumaan Oulun ydinkeskustaan elo-syyskuun aikana. Oulun toimipiste tarjoaa palvelua yrityksille keskitetysti koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimintamme Oulussa on jo käynnistynyt eli olemme valmiita palvelemaan yrityksensä myyntiä harkitsevia asiakkaita. Syksy on yleisesti vilkasta aikaa yrityskaupan markkinoilla joten yrityksen myynnin valmistelu on hyvä aloittaa ajoissa. Ota siis yhteyttä niin käynnistetään yrityksesi myynti.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN UNIKO-ISÄNNÖINTIPALVELUT OY KASVOI YRITYSKAUPAN MYÖTÄ
05.06.2020

Varsinais-Suomessa toimiva Uniko-Isännöintipalvelut Oy sai uuden strategisen kumppanin yrityskaupan myötä toukokuussa 2020. Samalla Uniko-Isännöintipalvelut osti Isännöinti Sajor Oy:n osakekannan. Yritysjärjestelyssä Unikosta tuli Varsinais-Suomen yksi johtavista alan yrityksistä. Yhtiö isännöi noin 260:tä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä 15 kunnassa.

Unikon toimipisteet sijaitsevat Turussa, Naantalissa, Kaarinassa ja Mynämäellä. Yhtiön peruspilareita ovat luotettavuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Tarkoituksena on tehdä isännöintikokemuksesta mahdollisimman läpinäkyvää.

Ratu kertoo, että Suomen Yritysmyynti oli tuttu jo edellisistä yrityskaupoista ja siksi luonteva valinta välittäjäksi.
- Olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Kaikki sujui hyvin. Suomen Yritysmyynnillä on merkittävä kontaktiverkosto, jota kautta sopiva ostaja löytyi.
- Luottamus välittäjään on tärkeä asia. Itsenäisesti myyminen ei olisi onnistunut. Suomen Yritysmyynti on ihan oikea kumppani, jota käytämme jatkossakin.

Ratu kertoo, että Unikon tavoitteena on kasvaa edelleen sekä organisaationa että yrityskaupoilla.

↵ Edellinen sivu

JOENSUULAINEN JOEN KIVITUOTE OY VAIHTOI OMISTAJAA LIIKETOIMINNAN KAUPALLA
02.06.2020

Joen Kivituote Oy on pitkään toiminut yritys joka tarjoaa räätälöityjä hautamuistomerkkipalveluja laajalle asiakassegmentille. Tehty yrityskauppa mahdollistaa edelleen palvelujen tehostamisen yrityksen nykyisille ja uusille asiakkaille. Joen Kivituote säilyy jatkossakin yrityksen markkinointinimenä.
Uudet yrittäjät Isto Mäkinen ja Sanna Berghem perustelevat kauppaa Joen Kivituotteen erityisosaamisella: ”Joen Kivituotteessa ollaan keskitytty muutamiin perusasioihin ja palveluun ja siinä Joen Kivituote on onnistunut erinomaisesti ja se on näkynyt asiakasuskollisuutena ja vahvana luottamuksena.”
Joen Kivituote on perustettu vuonna 1988.
Yrityskaupassa kätilönä ja toteuttajana toimi Suomen Yritysmyynti Oy:n Joensuun toimisto, Jukka Tuunanen.

↵ Edellinen sivu

VUONNA 1969 PERUSTETTU KULJETUSLIIKE UOLEVI PELTONEN OY MYYTIIN
26.05.2020

Raisiolainen v. 1969 perustettu perheyhtiö Kuljetusliike Uolevi Peltonen Oy:n liiketoiminta myytiin Kuljetus Ranta-Pere Oy:lle. Perheyhtiö Uolevi Peltonen Oy toimi jo toisessa ja kolmannessakin polvessa kun yhtiön omistajana oli perheyhtiön poika Jan Peltonen, joka oli myös yhtiön toimitusjohtaja.
Kaupan osapuolet olivat jo entuudestaan tuttuja ja siirtynyt liiketoiminta täydensi hyvin myös Ranta-Pere Oy:n toimintaa mm. irtorehukuljetusten osalta.
Kuljetusliike Uolevi Peltonen Oy liikevaihto oli 782000 euroa 2019 ja se työllisti 8 henkilöä.
Yrityskaupan toteuttajana toimi Suomen Yritysmyynti Oy:n Turun toimisto, Pekka Liespuu.

↵ Edellinen sivu

PERINTEIKÄS SIIVOUSYHTIÖ VAIHTOI OMISTAJAA VAUHDILLA
25.05.2020

Pohjoissavolainen kotisiivoukseen erikoistuneen yhtiön liiketoiminta myyntiin nopeasssa aikataulussa. Liiketoiminta tuli myyntiin joulukuun puolessa välissä ja kaupat hierottiin jo helmikuussa. Kauppapäivänä 1.5.2020 uudet omistajat astuivat remmiin.

Kaupan hoisi alusta loppuun Suomen Yritysmyynti Oy:n yrityskaupan asiantuntija Jukka Tuunanen Joensuun toimistolta.
- Hyvin hoidetut asiakassuhteet ja todellinen ammattilainen ostajana. Ostaja tiesi, mitä haluaa. Siitä syntyy nopeat kaupat, toteaa Jukka.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPAA KORONAPANDEMIAN KESKELLÄ – TUNNETTU VERKKOKAUPPA TUNINGKAUPPA.COM VAIHTOI OMISTAJAA
02.04.2020

Tuningkauppa.com on vuonna 2007 perustettu autovarusteiden erikoisliike ja verkkokauppa. Yritys palvelee vuosittain tuhansia yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomen. Toimintaa on myös Ruotsissa Tuningbutiken.se verkkokaupan kautta.
Yrittäjä Tuomas Aho myi liiketoiminnan Seinäjokelaisille yrittäjille Marko Jokiselle ja Tuomo Kirjoselle.
Liiketoiminta tulee säilymään entisellään ja työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä uusien yrittäjien palvelukseen. Perustaja Tuomas Aho jatkaa yrityksessä kesään saakka, jonka jälkeen hän siirtyy uusiin haasteisiin.
Marko Jokisella ja Tuomo Kirjosella on taustaa aiemmalta työuralta ammattiautoilijoiden ja heidän eri sidosryhmien kanssa toimimisesta.
Uusilla yrittäjillä onkin tarkoitus panostaa entistä enemmän hyötyajoneuvoasiakkaiden palvelemiseen, kansainvälisen verkkokaupan kehittämiseen ja autoharrastajien ja –rakentajien harrastusedellytysten parantamiseen.

↵ Edellinen sivu

OULULAINEN VERKKOKAUPAN MENESTYJÄYRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
27.03.2020

Oululainen verkkokauppa joka toimii osoitteessa www.digitarvike.fi vaihtoi omistajaa kun Fotohovi Oy:n osakekanta myytiin Janne Kuoppalan ja Mikko Skantsin omistamalle Heino Capital Oy:lle. Fotohovi Oy:n liiketoiminta on ollut kovassa kasvussa ja kasvu jatkuu edelleen. Yritys on ollut menestyksensä johdosta pörssiin valmettavien yritysten joukossa. Lue kaupasta lisää sivuiltamme ja somesta.

↵ Edellinen sivu

YRITYSJÄRJESTELY POHJOIS-SUOMESSA, BETONIALAN YRITYS MR-PUMPPAUS OY LÖYSI UUDEN OMISTAJAN
04.03.2020

MR-pumppaus Oy on toiminut Marko Rytkösen johdolla jo vuodesta 2003 lähtien. ” Yrittäjyyteen ei synnytä vaan siihen täytyy jokaisella olla palava halu ja tahto”, sanoo Marko Rytkönen . Alun perin hänen piti perustaa yhden miehen yritys mutta vuosien saatossa toiminta on laajentunut useilla työntekijöillä ja pumppuautoilla. Yritys on toiminut jo vuosia menestyksekkäästi ja ansainnut korkeimmat luottoluokitukset ja lisäksi Marko Rytkönen valittiin mm. v. 2012 Kemin alueen vuoden yrittäjäksi. Yrityksen uudeksi enemmistöomistajaksi tuli Kuljetus- ja Pumppaus P. Mykkänen Oy joka toimii samalla alalla. Yrityskaupan myötä MR-Pumppaus Oy:n toiminta vahvistuu. Työkanta Pohjois-Suomen alueella on hyvä ja resursseja tarvitaan tulevien hankkeiden toimituksiin. Marko Rytkönen jää edelleen mukaan yhtiöön rakentamaan ja kehittämään sitä.

↵ Edellinen sivu

VUONNA 1952 PERUSTETTU SALON LAKKITEHDAS OY VAIHTOI OMISTAJAA
23.01.2020

Perinteikäs ja arvostettu R.K. Salon Lakkitehdas vaihtoi omistajaa kun Reima ja Risto Salo ja Lari Hiirijoki myivät Yhtiön koko osakekannan. Yhtiö on valmistanut ja maahantuonut naisten, miesten ja lasten lakkeja, hattuja ja pipoja jo lähes 70 vuotta. Yhtiön verkkokauppaan voi tutustua sivuilla www.salon.fi

↵ Edellinen sivu

SANTICO TRADING OY VAIHTOI OMISTAJAA
09.01.2020

Vuonna 1999 perustettu maahantuontiyritys Santico Trading Oy vaihtoi omistajaa kun Tukkunet Oy osti Yhtiön osakekannan. Kaupan seurauksena Santico Tradingistä tuli Tukkunetin tytäryhtiö 31.12.2019 alkaen. Santico Trading Oy:n toimintaan kuuluu kalastus ja outdoor -tarvikkeiden maahantuonti ja myynti. Yhtiön vanha omistaja Tero Santikko jatkaa Santico Trading Oy:n liiketoimintajohtajana. Toteutunut yrityskauppa tukee Tukkunetin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa ja mahdollistaa Santico Tradingin liiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen. Asiakkaiden palvelu entistä laajemmalla tuotevalikoimalla on olennainen osa Tukkunetin kasvustrategiaa.”Nyt julkaistu kauppa yhdessä aiemmin Tukkunetin toteuttaman kaupan Truebell Finlandin liiketoimintakaupan kanssa tulee vaikuttamaan positiivisesti Tukkunetin liiketoiminnan ja tuotevalikoiman kehitykseen. Kaupan myötä tiimimme kasvaa erittäin asiantuntevalla henkilöstöllä ja mielenkiintoisella, uudella tuoteryhmällä . Nämä mahdollistavat laajemman tarjonnan sekä kotimaan, että ulkomaan asiakkuuksillemme ” toteaa Tukkunetin toimitusjohtaja Timo Taskila.

↵ Edellinen sivu

SILLANRAKENTAJA VIITEK OY OY VAIHTOI OMISTAJA
16.12.2019

Viitek Oy on vuodesta 1995 toiminut perheyhtiö jonka päätoimialana on sillanrakennus. Yhtiö on tunnettu alallaan vahvana osaajana ja ollut mukana merkittävissä siltaprojekteissa eri puolella Suomea. Yhtiön osake-enemmistö vaihtoi omistajaa kun DI Jan Wistbacka hankki Yhtiön osake-enemmistön. Yhtiön perustaja, Heikki Hirvonen, jatkaa edelleen Wistbackan yhtiökumppanina ja yhtiön vähemmistöosakkaana. Yhtiön kotipaikka on Joensuu ja se työllistää n. 25 henkeä. Juttu luettavissa https://yritysrahaksi.fi/viitek-oyn-omistuspohjassa-muutoksia/

↵ Edellinen sivu

HELSINKILÄINEN TALOUSEXPERTIT OY TILITOIMISTO VAIHTOI OMISTAJAA
02.12.2019

Tilitoimisto Kallio Oy laajensi toimintaansa ostamalla pitkään toimineen Helsinkiläisen tilitoimiston Talousexpertit Oy:n osakekannan.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA TAMPEREELLA; HAKALATTIAT OY OSTI JK-PALVELUT OY
01.12.2019

Hakalattiat Oy laajensi toimintaansa ostamalla JK-Palvelut Oy:n parkettityö -liiketoiminnan (www.parkettityo.fi). JK-Palvelut Oy tunnetaan Tampereella laadukkaasta asennuspalvelusta. Sen lukuisat julkiset referenssikohteet kertovat ammattitaitoisesta palvelusta. JK-Palvelut Oy:n omistaja Jarno Koivu jää edelleen Hakalattiat Oy:n palvelukseen. Uudistunut Hakalattiat Oy Arto Huhtaniemen johdolla tarjoaa palvelujaan entistä vahvempana toimijana asiakkailleen.

↵ Edellinen sivu

TOIMISTOMME TAMPEREELLA MUUTTI UUSIIN TILOIHIN
03.07.2019

Toimistomme Tampereella on muuttanut uusiin tiloihin Tampereen ydinkeskustassa. Uusi Tampereen toimistomme sijaitsee pääkadun Hämeenkadun varrella. Osoite on Hämeenkatu 31 A. Tervetuloa neuvottelemaan yrityskaupoista!

↵ Edellinen sivu

HELSINKILÄINEN SÄHKÖ- JA TIETOVERKKOALAN YRITYS SASKON OY MYYTIIN
20.06.2019

Vuonna 1999 perustettu Saskon vaihtoi omistajaa. Yrityksellä on laaja kokemus sähköasennus-, kiinteistöautomaatio- ja tietoverkkoalan töistä ja se tunnetaan pääkaupunkiseudulla monien tunnettujen ja vaativien kohteiden toteuttamisesta. Yritys liittyy osaksi kasvavan alan toimijan Jeesi Yhtiöt Oy:n yrityskokonaisuutta.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY:N SPONSOROIMAT NUORET MENESTYIVÄT BMX PYÖRÄILYN SM-KISOISSA
12.06.2019

Kaksospojat Vili ja Aku Laukkanen menestyivät BMX -pyöräilyn SM – kisoissa. Vili Laukkanen voitti SM-kultaa ja Aku Laukkanen tuli neljännelle sijalle. Suomen Yritysmyynti Oy toivottaa pojille edelleen menestystä tuleviin kilpailuihin ja puhtia harjoitteluun. Juttu facebookissa https://www.facebook.com/suomenyritysmyynti

↵ Edellinen sivu

TAMPERELAINEN SISÄREMONTTEIHIN KESKITTYNYT TUNNETTU YRITYS HUONEISTOREMONTTI YKKÖNEN OY VAIHTOI OMISTAJAA
24.05.2019

Huoneistojen sisäremonteihin keskittynyt yritys Huoneistoremontti Ykkönen Oy tunnetaan Tampereella ja Pirkanmaalla lukuisista remonteista. Yli 3000 remontin kokemuksella yhtiö on merkittävä tekijä Tampereen seudulla. Yhtiön koko osakekanta vaihtoi omistajaa kun Teemu Kinnunen myi osakekannan Jyri Laakson omistamalle yhtiölle. Yhtiö jatkaa toimintaansa Tampereella edelleen ja palvelee asiakkaitaan Sarankulman liikekeskuksessa sijaitsevassa myymälä - ja esittelytiloissa.

↵ Edellinen sivu

LÄÄKEALAN YRITYSKAUPPA TURUSSA
11.05.2019

Lääkealan maahantuoja ja jakelija turkulainen Medifront Oy vaihtoi omistajaa kun suomalainen tunnettu lääkealan perheyritys Sabora Farma Oy osti yhtiön koko osakekannan. Lue juttu yritysrahaksi sivuilta osoitteesta https://yritysrahaksi.fi/laakealan-maahantuoja-ja-jakelija-turkulainen-medifront-oy-vaihtoi-omistajaa/

↵ Edellinen sivu

LAATTAVIESKA YLIVIESKASSA VAIHTOI OMISTAJAA
11.04.2019

Ylivieskassa pitkään toiminut keraamisia laattoja, saniteettikalusteita ja muita remonttitarpeita myyvä yritys Laattavieska vaihtoi omistajaa kun yhtiön perustaja ja omistaja Paavo Männistö myi yhtiön liiketoiminnan Ville Heikkilän johtamalle yhtiölle. Paavo jää ansaitulle eläkkeelle ja uusi omistaja jatkaa yrityksen toimintaa samoissa tiloissa osoitteessa Ratakatu 19, Ylivieska.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY AVAA UUDEN TOIMISTON JYVÄSKYLÄN KESKUSTAAN
07.12.2018

Suomen Yritysmyynti Oy:n Keski-Suomen toiminnat vahvistuvat uuden toimiston myötä Jyväskylän keskustassa. Uusi toimisto avataan heti vuoden 2019 alusta osoitteessa Kalevankatu 4 A 2.krs. Haluamme tarjota entistä parempaa paikallista palvelua keskisuomalaisille yrityksille. Tervetuloa keskustelemaan yrityksen myynnistä tai ostosta.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN MATTOLIIKE SEPRI OY VAIHTOI OMISTAJAA
08.11.2018

Turkulaisen tunnetun Mattoliike Sepri Oy:n tarina jatkuu uusien omistajien luotsaamana kun Toni Stening myi yhtiön koko osakekannan Kirsi Laakamaalle, Minna Elomaalle, Jasu Elomaalle sekä sijoitusyhtiö Tribo Invest Oy:lle. Kaikki henkilöomistajat aloittavat työskentelyn Seprissä
ja koko Seprin nykyiset n. 20 työntekijän tiimi jatkaa yrityskaupan jälkeen yhtiössä myös vanhoina työntekijöinä. Yhtiön toimitusjohtajana aloittaa 12.11.2018 Kirsi Laakamaa. Päivi ja Toni Stening
jatkavat työskentelyään Seprissä omistajavaihdoksen jälkeenkin.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA TURUSSA: TILIPALVELU SERTAKSEN LIIKETOIMINTA MYYTIIN RANTALAISELLE
25.10.2018

-Menestyminen edellyttää keskittymistä ydinliiketoimintaan-

Rantalainen-konserniin kuuluva Rantalainen & Wahlsten Oy on ostanut Tilipalvelu Sertas Oy:n liiketoiminnan Turussa. Rantalaisella on Varsinais-Suomessa toimistot Turun lisäksi Salossa, Paimiossa ja Uudessakaupungissa.

Sertaksen tytäryhtiön Uniko Isännöintipalvelut Oy:n toiminta jatkuu kaupan jälkeen entisellään.

”Olemme kasvattaneet näitä kahta yhtiötä rinnan jo useampia vuosia. Kasvu on ollut molemmilla toimialoilla kovaa, mutta isännöintipalvelumme ovat kasvaneet vielä taloushallintopalvelujakin nopeammin”, kertoo Sertaksen toimitusjohtaja Jussi Tainio. Hän on myös yksi yhtiön pääomistajista.

Oman tilitoimiston ansiosta Sertaksen omistajat ovat pystyneet tuomaan myös isännöintiin modernit taloushallinnon toimintamallit kuten sähköisen kirjanpidon.

”Menestyminen liiketoiminnassa edellyttää kuitenkin keskittymistä ydinliiketoimintaan. Vaikka liikekirjanpito ei ole kovin kaukana taloyhtiöiden hallinnosta, se on kuitenkin eri bisnes. Jatkossa hoidamme vain taloyhtiöasiakkaidemme kokonaisvaltaista isännöintiä, jonka yksi osa-alue on taloushallinto”, Tainio sanoo.

Tainiolle oli kaupassa tärkeää, että asiakkaat ja työntekijät pääsevät hyvään yhtiöön. Itse hän siirtyy kehittämään isännöintiliiketoimintaa, jossa tavoitteena on kasvaa yhdeksi Varsinais-Suomen suurimmista isännöintiyrityksistä.

Rantalaisen yritysostoista vastaava johtaja Kimmo Martikainen sanoo, että niin isännöinti- kuin taloushallintoalalla on paljon pieniä toimijoita. Isännöintialalla konsolidoituminen on kuitenkin vasta alkamassa, kun se taloushallintolalla on jo täydessä vauhdissa.

Martikainen korostaa, että taloushallintoalan toimialajärjestelyissä on mukana hyvin erikokoisia yrityksiä.

”Isojen yhtiöiden ostot voivat pienimmillään käsittää yhden ihmisen työpanosta vastaavia kauppoja. Sertakselta siirtyy Rantalaiselle kolme työntekijää.”

Julkaisu Rantalainen

↵ Edellinen sivu

ESPERI KASVAA POHJOIS-SAVOSSA, OSTI ELINAKODIN KOKO OSAKEKANNAN
17.10.2018

Esperi Care Oy osti Juankoskella toimivan Elinakoti Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1996 perustettu hoitokoti käsittää 26 asukaspaikkaa mielenterveyskuntoutujille. Elinakodin liikevaihto on noin miljoona euroa ja vanhoina työntekijöinä Esperille siirtyy 15 yhtiön työntekijää. Erja Kuronen, Anne Viljanen sekä Juha Okulov omistivat yhtiön aiemmin tasaosuuksin.

”Maailma muuttuu ja meidän on pysyttävä sen mukana. Pitkä työ on tehty ja nyt on hyvä hetki siirtää työ eteenpäin vastuunkantaville hartioille”, kuvailee Anne Viljanen, joka jatkaa yhtiön palveluksessa yksikönpäällikkönä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että myyjät valitsivat meidät elämäntyönsä jatkajaksi. Elinakodin toiminta-ajatuksena oleva yhteisöllisyys ja asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen ovat yhteneväisiä Esperin toimintatapojen kanssa ja tämän kaupan myötä vahvistamme laadukasta palvelutarjontaamme Pohjois-Savon alueella. Toivotamme asiakkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Esperille”, Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen tiivistää.

↵ Edellinen sivu

YAP ACCOUNTING OY:N TILITOIMISTOLIIKETOIMINTA UUDELLE OMISTAJALLE
25.09.2018

YAP Accounting Oy:n tilitoimistoliiketoiminta siirtyi Suomen Yritysmyynti Oy:n välittämällä kaupalla Addvalue Advisors Oy:lle 1.9.2018.

Liiketoimintakauppa on osa YAP Accountingin strategiaa, jonka mukaisesti se keskittyy vahvistuvaan ydinliiketoimintaansa. Siirtyvän liiketoiminnan työntekijät siirtyvät ostajalle vanhoina työntekijöinä. YAP Accounting panostaa entistä vahvemmin urakointitoimialan toiminnanohjausratkaisuihin (Urakointi+).

↵ Edellinen sivu

TUNNETTU ESPOOLAINEN HOTELLI, JUHLA- JA KOKOUSKARTANO KAISANKOTI VAIHTOI OMISTAA
30.08.2018

Upea v. 1850 valmistunut Kartanohotelli, juhla- ja kokouskeskus Kaisankoti vaihtoi omistajaa. Espoossa sijaitseva upea kartano on tarjonnut palvelujaan vuosikymmenien ajan presidentinrouva Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiön toimesta. Kartanomiljöö kauniin luonnon keskellä on poikkeuksellinen kokonaisuus. Säätiön toiminta jatkuu edelleen ja alue kehittyy uuden omistajan myötä.

↵ Edellinen sivu

LOMARENGAS LAAJENSI TOIMINTAANSA LEVILLÄ JA OSTI KRT-YHTIÖT OY OSAKSI LOMARENGAS-KONSERNIA
15.08.2018

Suomen vanhin ja suurin vuokramökkien välittäjä Lomarengas Oy osti Levillä toimivan KRT-Yhtiöt Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Lomarenkaan jakelukanaviin siirtyi Levillä n. 130 vuokrattavaa mökkiä ja huoneistoa. Lisäksi KRT-Yhtiöiden huolto-, isännöinti- ja kiinteistövälitystoiminnot tulivat osaksi Lomarengas-konsernia. Lomarenkaalla on ennestään Levillä n. 140 vuokrattavaa kohdetta, joten KRT-kaupan jälkeen kokonaiskapasiteeti on jo n. 270 kohdetta. Lomarengas avaa Leville myös oman toimipisteen KRT-Yhtiöt Oy:n omistamaan liikehuoneistoon aivan matkailukeskuksen ytimeen.

”Lapin ja Levin vetovoima on edelleen kasvussa ja kysyntä vuokramökkeihin on suurta. Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola on tyytyväinen yrityskaupan myötä syntyvään tilanteeseen: ”KRT:n avulla saamme paljon kaivattua lisäkapasiteettia Leville ja myyntikanaviimme. KRT-Yhtiöt on perustajansa Risto Toivasen johdolla rakentanut 30-vuotisen toimintahistoriansa aikana hyvin toimivan konseptin, jossa mökinomistajille tarjotaan kokonaispaketti sisältäen vuokravälityksen, huollon ja siivouksen. Tulemme jatkamaan ja edelleen kehittämään KRT-konseptia ja integroimaan sen Lomarenkaan vahvaan kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Uskon, että pystymme näin tuottamaan mökinomistajille lisää varauksia ja paremman tuoton sijoitukselleen”, toteaa Olkkola.

↵ Edellinen sivu

AIDA HOTEL HELSINGISSÄ VAIHTOI OMISTAJAA
27.07.2018

Helsingin Jätkänsaaressa toimiva Aida Hotel http://www.aidahotels.fi/aida/ vaihtoi omistajaa. Tyylikäs pieni hotelli tarjoaa palvelujaan kansainvälisillä nettisivuilla Helsingissä vieraileville matkustajille.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA TURUSSA: AKSELI KIINTEISTÖPALVELUT OSTI KIINTEISTÖHUOLTO A VILENIN
07.06.2018

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on ostanut Kiinteistöhuolto A Vilen Oy:n koko osakekannan 6. kesäkuuta. Kiinteistöhuolto A Vilen siirtyy Akseli Kiinteistöpalveluiden tytäryhtiöksi ja sen nykyiset työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa.

Akseli Kiinteistöpalvelut on kiinteistöalan monitoimiyritys, jonka liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 80 henkilöä. Konserniin kuuluu entuudestaan myös 25 henkilöä työllistävä isännöinnin tytäryritys. Kiinteistöhuolto A Vilenin liikevaihto on noin 0,5 miljoonaa euroa ja se työllistää kahdeksan henkilöä. Yritys tarjoaa kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita.

Uusi tytäryhtiö laajentaa Akseli Kiinteistöpalveluiden toimintaa Itä-Turusta lähialueille Kaarinan suuntaan.

– Laajentuminen vahvistaa läsnäoloamme meille entuudestaan tutuilla alueilla, mikä edesauttaa laadukkaiden ja monipuolisten palveluiden tarjoamista asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Jaamme Kiinteistöhuolto A Vilenin kanssa yhteiset arvot asiakaskeskeisyydestä ja työntekijöistä huolehtimisesta, mikä loi yrityskaupalle hyvät edellytykset, kommentoi Akseli Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Teemu Halenius.

Kiinteistöhuolto A Vilenin perustaja ja omistaja Ari Vilén jää eläkkeelle tänä vuonna ja yrityskauppa jatkaa hänen perustamaansa yritystoimintaa.

– Halusin löytää yritykselleni jatkajan, jonka tiesin pitävän hyvää huolta niin asiakkaista kuin henkilökunnastakin, Ari Vilén kommentoi yrityskauppaa.

Kiinteistöhuolto A Vilenin asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan ja tutut kiinteistönhoitajat ja siivoojat palvelevat heitä jatkossakin.

Kaupan välittäjänä toimi Suomen Yritysmyynti Oy.

Uutisen julkaisi Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY TOTEUTTI MERKITTÄVÄN YRITYSKAUPAN TURUSSA KUN TUNNETTU LIHANJALOSTUSYRITYS LIHATUKKU JOUNI PARTANEN OY VAIHTOI OMISTAJAA
29.05.2018

Turkulainen Lihatukku Jouni Partanen Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut perheyritys joka on toiminut omistajansa Jouni Partasen johdolla ja erikoistunut tuoreen lihan käsittelyyn; leikkaamiseen, jatkojalostamiseen sekä pakkaamiseen. Lihatukku Jouni Partanen Oy on erittäin kannattava lihatalo. Sen liikevaihto oli viime vuonna 22,5 miljoonaa ja liikevoittoprosentti liha-alalle harvinainen 9,5. Yritys työllistää noin 100 henkeä.

Tehdyllä yrityskaupalla ostaja GSS-Export Oy joka on Vatajan ja Pajuniemen omistaja, vahvistaa asemaansa Suomen lihamarkkinoilla. Partasen oston jälkeen GSS:n Suomessa omistamien lihayritysten liikevaihto nousee 35 miljoonaan euroon. Kooltaan se lähestyy Pouttua, mutta ajaa Korpelan ja Huhtahyvien ohi.
Partasen toimitusjohtajaksi tulee GSS:n hallituksen jäsen, pitkän linjan atrialainen Juha Ruohola.

↵ Edellinen sivu

MERKITTÄVÄ YRITYSKAUPPA OULUSSA / QMG OSTI LVI-URAKOITSIJA MOVITEKIN
14.04.2018

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group osti 90 prosentin osuuden Movitek Oy:stä, joka on Pohjois-Suomen johtavia talotekniikkaurakoitsijoita.

– Kauppa luo Movitekille uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistaa QMG:n markkina-asemaa alueella, toteavat Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen ja QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

Liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin LVI-urakoitsijana Pohjois-Suomessa tunnettu Movitek siirtyy QMG-konsernin omistukseen. Oulussa sijaitsevan Movitekin lisäksi kauppaan kuuluu tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomi Tampereella. Yhtiöiden liikevaihto yltää 31.3.2018 päättyvällä tilikaudella noin 17 miljoonaan euroon ja ne työllistävät noin 60 talotekniikan ammattilaista.

QMG:lle hyvä peitto Pohjois-Suomeen

– Olemme tyytyväisiä saadessamme Movitekin mukaan QMG:n yrittäjien joukkoon. Heidän vahva asemansa LVI-urakoinnissa täydentää palveluitamme Pohjois-Suomessa, sillä entuudestaan konserniin kuuluu merkittävä kajaanilainen sähköurakoitsija Paikallis-Sähkö. Nyt tarjoamme erittäin kattavaa palvelua Oulun eteläpuolelta aina Ylä-Lappiin saakka, QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

– Urakkakohteitamme ja toimialueemme laajuutta kuvaavat hyvin muun muassa kauppakeskus Valkea ja Kiinteistö Oy Oulun Alasintien toimitilarakennus, Raahen Antinkankaan koulu, Rovaniemen Prisman laajennus ja Kilpisjärven monitoimitalo, Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen sanoo.
Kaikki omistajat ja henkilöstö jatkavat tehtävissään

Movitek Oy:n perustajat Mikko Moilanen, Ilkka Rousu ja Matti Viitala sekä tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomen osakkaat Marko Sillman ja Mika Sillman myyvät yrityksensä QMG:n omistukseen 90-prosenttisesti. Kaikki osakkaat jatkavat tehtävissään sekä vähemmistöosakkaina Movitekin yhtiöissä ja QMG-konsernissa. Kaikki työntekijät jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

– Omistajapohjan laajennuksella saamme lisäeväitä kasvuun ja yrityksen kehittämiseen. Kilpailukykymme kaikenkokoisista urakoista kasvaa ja palveluvalikoimamme laajenee. Meille on lisäksi tärkeää, että pystymme säilyttämään oman yrityskulttuurimme ja tarjoamaan henkilöstölle entistä laajemman ammatillisesti kunnianhimoisen ympäristön, Mikko Moilanen kertoo kaupan taustoista.

Lehdistötiedote QUATTRO MIKENTI GROUP OY

↵ Edellinen sivu

KIINTEISTÖHUOLTO SALON PIHAMIES OY VAIHTOI OMISTAJAA
08.03.2018

Pitkään Salon seudulla toiminut kiinteistöhuoltoyhtiö Salon Pihamies Oy vaihtoi omistajaa kun Tapio ja Irmeli Pulkkinen myivät yhtiön koko osakekannan Jari Kangaskorteen johtamalle Kiinteistöpalvelu Kokohoito Oy:lle

↵ Edellinen sivu

MENESTYVÄ MAAHANTUONTIYRITYS KAIKENKARVAISET OY VAIHTOI OMISTAJAA
07.03.2018

Kaikenkarvaiset Oy vaihtoi omistajaa kun Sakari Vistbacka myi yhtiön koko osakennan Ronnie Weimanille ja Marita Riikoselle. Kaikenkarvaiset Oy on lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiliike joka on toiminut vuodesta 1986 ja tuonut maahan lemmikkieläinten ruokia ja tarvikkeita. Yrityksen liikevaihto on 2,5 milj. euroa. Päätuoteryhmät ovat koirien-, kissojen-, jyrsijöiden- ja lintujen ruuat sekä lemmikkien tarvikkeet kuten karvojen ja ihon hoitotuotteet, lelut, pedit ja häkit. Tuotevalikoimassa on myös purkitettuja ja kuivattuja lemmikkieläinruokia. Yritystoimittaa tuotteitaan mm. tavarataloihin, lemmikkieläinliikkeisiin ja eläinlääkäriasemille.

↵ Edellinen sivu

AUKTORISOITU TILITOIMISTO TILI-HÄME VAIHTOI OMISTAJAA
19.01.2018

Commentarius Oy on ostanut Mikko ja Elviira Pirttilältä Tili-Häme Oy:n koko osakekannan. Tili-Häme Oy jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä. Sen toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Commentarius Oy:n osakas Eero Salo. Mikko ja Elviira jäävät yhtiöön palvelukseen 30.4.2018 saakka varmistamaan, että palveluiden jatkuminen hoituu sujuvasti omistajanvaihdoksen yhteydessä.
”Olen todella tyytyväinen yrityskaupan toteutumiseen. Neuvottelut saatettiin alusta alkaen hyvässä yhteisymmärryksessä todella nopeasti päätökseen.- Mikko Pirttilä
Mikko ja Elviira ovat rakentaneet Tili-Häme Oy:stä ammattitaitoisen ja arvostetun organisaation. Istumme siis ”hyvin katettuun pöytään” ja meidän tehtävämme on pitää pöytä kunnossa ja kehittää sitä edelleen asiakkaittemme eduksi.

Tarkoituksenamme on kehittää ja kasvattaa Tili-Häme Oy:tä parhaamme mukaan. Nykyaikainen tilitoimisto ei ole paikkaan sidottu, joten pyrimme kasvattamaan toimintaamme myös Forssan talousalueen ulkopuolella.
-Eero Salo

↵ Edellinen sivu

TURUN YMPÄRISTÖKUNNASSA JA UUDESSAKAUPUNGISSA TOIMIVA AVITA -PALVELUT VAIHTOI OMISTAJAA
18.01.2018

Kotihoivapalveluja tarjoava AVITA -palvelut vaihtoi omistaa. Uusi omistaja on Ikis Palvelut Oy jatkaa toimintaa Carita Huvisen johdolla. Yritys tarjoaa kotihoidon palveluja sekä tilapäishoitoa erityislapsille-ja nuorille. Yritys toimii Kalannin ja Uudenkaupungin alueella.

↵ Edellinen sivu

TUNNETTU LANNOITTEIDEN MAAHANTUOJA NUTRIFORTE OY VAIHTOI OMISTAJAA
09.01.2018

Vuonna 1992 perustettu tunnettu lannoitteiden maahantuoja ja myyjä Nutriforte Oy vaihtoi omistajaa. Yrityksen perustaja ja omistaja Osmo Pulkkinen on toiminut alalla yhteensä yli 30 vuotta ja hänen osaaminen on luonut Nutriforten toiminnalle vahvan ja asiantuntevan pohjan ja korkealaatuiset tuotteet joita lukuisat viljelijät ovat voineet hyödyntää tuotannossaan. Osmo Pulkkinen ja vaimonsa Liisa Pulkkinen myivät Yhtiön koko osakekannan Tuukka Järvisen ja Hannes Mattilan johtamalle Yhtiölle. Nutriforte Oy jatkaa ja laajentaa edelleen menestyksekästä toimintaansa uusien omistajien johdolla. Yritykseen ja sen tuotteisiin voi tutustua sivuilla www.nutriforte.fi

↵ Edellinen sivu

HYVINKÄÄN HANAVALINTA VAIHTOI OMISTAJAA
09.01.2018

Hyvinkäälainen LVI-alan erikoisliike Hyvinkään Hanavalinta Oy vaihtoi omistajaa kun JV-Osatoimitus Oy osti Yhtiön koko osakekannan.

↵ Edellinen sivu

ESPOOLAINEN MENESTYJÄYRITYS, TILITOIMISTO ACCADO OY MYYTIIN
21.12.2017

Uuden polven auktorisoitu ja menestyvä tilitoimisto Accado Oy vaihtoi omistajaa. Yrityksen perustajat Mikael Donner ja Pekka Laulajainen jatkavat edelleen toimintaansa Yhtiössä. Accado Oy on moderni tilitoimisto ja talouden hallinnan kumppani joka kulkee sähköistyvän (tai digitalisoituvan) taloushallinnon eturintamassa. Accado Oy tuli osaksi Solwers Oyj korsernia.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN BOATSWAIN OY VAIHTOI OMISTAJAA
13.12.2017

Jo vuodesta 1985 toiminut Turkulainen, alallaan tunnettu Boatswain Oy sai uuden omistajan kun Antti Lehti osti yrityksen perustajalta ja omistajalta Raimo Peltomaalta yhtiön koko osakekannan. Yrityksen toimintaan kuuluu laivaköysien myynti ja erilaiset köysityöt. Uusi omistaja jatkaa ja kehittää Yhtiön pitkäaikaista toimintaa perinteitä kunnioittaen.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN NORDBLAST OY VAIHTOI OMISTAJAA
23.11.2017

Soodatuotteisiin keskittynyt Turkulainen Nordblast Oy vaihtoi omistjaa kun Yhtiön koko osakekanta myytin MME Sijoitus Oy:lle. Tuotemyynnin lisäksi Nordblast Oy on mm. pohjoismaiden ainoa hieno- ja soodapuhalluslaitteita teollisesti valmistava yritys.

↵ Edellinen sivu

MENESTYJÄYRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
12.10.2017

Suomen suurin kesäkukkia viljelevä puutarha aloitti toimintansa rakentamalla ensimmäisen kasvihuoneen vuonna 1952. Sen jälkeen kasvihuoneita on rakennettu lisää ja nykyisellään yrityksen tuotanto käsittää 22 kasvihuonetta, joiden yhteinen pinta-ala on 25 000 m². Ympärivuotisessa tuotannossa valmistuu noin 2 miljoonaa purkkia ja ruukkukukkaa. Työntekijöitä on ympäri vuoden 17 henkilöä. Yhtiön uudeksi omistajaksi tuli HSK-Partners Oy. Yhtiö jatkaa edelleen toimintaansa samoin periaattein ja vanhat omistajat jäävät mukaan yhtiön toimintaan.

↵ Edellinen sivu

PAMTECH FINLAND OY VAIHTOI OMISTAJAA
06.09.2017

Putkipostijärjestelmiä julkiselle ja yksityiselle sektorille toimittava menestyjäyritys PAMTECH Finland Oy (www.pamtech.fi) siirtyi uusille omistajille kun Yhtiön perustaja ja omistaja Martti Pelkonen myi Yhtiön koko osakekannan Inntech Europe Ltd Oy:lle.

PAMTECH Finland Oy edustaa Suomessa Itävaltalaista Sumetzberger-putkipostijärjestelmää. Järjestelmä on kuulunut kansainvälisesti menestyneen yhtiön huipputuotteisiin. Sumetzberger on yksi maailman johtavista ja suurimmista putkipostijärjestelmien valmistajista, jolla on maailmanlaajuinen myynti- ja jakeluverkosto kattaen jo yli 60 maata.

↵ Edellinen sivu

ECP GROUP OY VAIHTOI OMISTAJAA
16.08.2017

ECP Group http://www.ecpgroup.fi/fi/ on Suomen johtava sähkösuodattimien valmistaja ja huoltaja. ECP Group Oy tarjoaa laadukasta ympäristötekniikan osaamista. Yritys tarjoaa kokonaisratkaisut teollisuusprosessien vaativaan savukaasujen puhdistukseen. Uusi omistaja on Blugrow Oy joka Tapani Stipan johdolla jatkaa yhtiön kehittämistä.

↵ Edellinen sivu

HELSINGIN PIHALEIKKIVÄLINE VAIHTOI OMISTAJAA
14.08.2017

Helsingin Pihaleikkivälineen koko osakekanta on myyty.
Ostajana on Ari Hanski ja hän myös aloittaa yrityksen toimitusjohtajana. Vanha omistaja Markku Viitanen jatkaa yrityksen palveluksessa projektipäällikkönä.
Anssi Pynninen on nimitetty yrityksen liiketoimintapäälliköksi, vastuualueena maahantuonti, myynti ja kehitystehtävät. Päämiehinä ovat edelleen mm Spiel-Bau ja Michow.

Yrityksen avainhenkilöillä on monen vuoden kokemus maisemarakentamisesta ja viheralalta. Tämä kokemus hyödynnetään yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä ja erilaisissa palvelupaketti ratkaisuissa asiakkaille.

↵ Edellinen sivu

PERINTEIKÄS GASTHAUS POOKI VAIHTOI OMISTAJAA
10.08.2017

Uudenkaupungin sydämessä sijaitseva perinteikäs Gasthaus ja ravintola Pooki vaihtoi omistajaa. Uusi omistaja on Turkulainen Ravintola Julinia joka laajensi toimintaansa yrityskaupalla.

↵ Edellinen sivu

ESPOOLAINEN TILITOIMISTO TILIKOR OY MYYTIIN
01.08.2017

Espoolainen auktorisoitu Tilitoimisto Tilikor Oy myytiin Tilitoimisto Addvalue Oy:lle. Tilitoimisto Tilikor Oy omistaja Eija Korpi on jäämässä eläkkeelle ja toiminnasta vastuun ottaa Tatu Pätiälä jolla on jo pitkä kokemus tilitoimistoalalta. Yhtiö jatkaa toimintaa samoissa tiloissa Espoon Tapiolassa.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA TURUSSA: KV-KONEURAKOINTI OY:N OSAKEKANTA ON MYYTIIN
23.05.2017

Yli 25 vuotta toiminut KV-Koneurakointi Oy joka on teiden kunnossapitotöihin erikoistunut yritys myytiin Aki Grandell, Grandell Liikenne Oy:lle. Yritys palvelee kuntia, kaupunkeja, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita erityisesti Turun, Raision sekä Salon alueella mutta myös muualla Varsinais-Suomen alueilla.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTO YRITYSPALVELU TILIKIRJA MYYTY
22.05.2017

Tilitoimisto Tilitaitajat on laajentanut toimintaansa ja osti Kangasalalaisen Yrityspalvelu Tilikirjan liiketoiminnan. Toiminta jatkuu ja tutut työntekijät palvelevat asiakkaita edelleen samassa toimipisteessa Kangasalalla.

↵ Edellinen sivu

MENESTYJÄYRITYS PATTIJOEN PESULA OY VAIHTOI OMISTAJAA
05.05.2017

Raahelainen menestyjäyritys Pattijoen Pesula Oy vaihtoi omistajaa kun Jouni ja Arto Väyrynen myivät Yhtiön osakekannan Veli-Matti Jaakolan ja Tomi Viitalan Yhtiöille.

↵ Edellinen sivu

TUNNETTU TAMPERELAINEN AUKTORISOITU TILITOIMISTO VAIHTOI OMISTAJAA
12.04.2017

Tunnettu Tamperelainen tilitoimisto Tammerkosken Tilipalvelu Oy vaihtoi omistajaa kun Tuija Lankinen ja Ari-Pekka Liljeroos myivät omistamansa Yhtiön liiketoiminnan Talousinfo Salo Oy:lle.

Tammerkosken Tilipalvelu on erikoistunut sähköiseen kirjanpitoon ja se on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Asiakkuuksia yhtiöllä on valtakunnallisesti. Tammerkosken Tilipalvelussa työskentelee kymmenen työntekijää ja sen liikevaihto on 0,7 miljoonaa euroa.

Talousinfo Salo Oy on perustettu 2013 ja sen toimisto sijaitsee Kokkolassa. Yritys haluaa yrityskaupan myöta laajentua. Sähköisen kirjanpidon lisäksi yritys tarjoaa laajasti talouteen liittyvää asiantuntijuutta ja neuvontaa. Yritys haluaa olla asiakkailleen keskusteleva kumppani, joka tarjoaa palvelua talouspäällikköpalvelu-
periaatteella ja apua esimerkiksi rahoituksen ja investointien suunnitteluun sekä ratkaisujen
löytämiseen kannattavuushaasteissa. Yrityksen toimitusjohtajalla Maija Salolla on mm. vankka kokemus pankkialalta.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY MUUTTI TAMPEREELLA UUSIIN TILOIHIN
29.03.2017

Toimistomme Tampereella on muuttanut. Uusi toimistomme sijaitsee kauniissa Klingendahlin saneeratussa tehdasmijöössä Tampereen keskustassa. Osoitteemme on Papinkatu 21. Toimistoomme on oma sisäänkäynti suoraan kadulta. Tervetuloa!

↵ Edellinen sivu

TAMPEREEN SEUDULLA MENESTYJÄYRITYS SERTECH OY VAIHTOI OMISTAJAA
21.03.2017

Lempääläläinen menestyjäyritys Sertech Oy myytiin Kaivopumppu M. Kulmala Oy:lle. Yrityksen perustaja Reijo Kurki loi Sertech Oy:stä lyhyessä ajassa menestyjäyrityksen joka palvelee asiakkaitaan jätevesialan osaajana Pirkanmaalla. Yrityksen osaamisaluetta ovat erityisesti jätevesipumppaamot ja niihin liityvät huollot ja saneeraukset. Yrityskauppa vahvistaa Kaivopumppu M. Kulmala Oy liiketoimintaa jätevesihuollossa Pirkanmaan alueella.


↵ Edellinen sivu

MIKEVA OSTI PALVELUKOTI RAUHA OY:N PORNAISISTA
04.02.2017

Mikeva Oy:n kasvu jatkuu yrityskaupan myötä kun vammautuneille palveluja tarjoava 16 paikkainen Palvelukoti Rauha Oy siirtyi Yhtiön omistukseen. Henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Yrityskaupan myötä Mikevan asema Uudellamaalla vahvistuu merkittävästi ja lisäksi vammautuneiden konsepti laventaa yrityksen palveluportfoliota entisestään. Mikeva on kehittänyt pitkään valtakunnallista toimintaansa kolmessa pääsegmentissään sekä terapia- ja kuntoutuspalveluissa.

”1.1.2017 tuli 11 vuotta siitä, kun Palvelukoti Rauha avasi ovensa. Kuluneet vuodet ovat opettaneet ja kasvattaneet minua, päivääkään en vaihtaisi pois. Olemme henkilökunnan kanssa luoneet turvallisen kodin asukkaillemme. Toiminnassamme olemme pyrkineet tuomaan esiin asukkaan sisäistä minää, jossa vammaisuus ei ole pääasia. Jokainen asukas on otettu huomioon yksilönä. Nyt on aika mennä eteenpäin ja luottavaisin mielin siirrän Palvelukoti Rauhan Mikevan osaaviin käsiin” kiteyttää Palvelukoti Rauhan toimitusjohtaja Jaana Lohela.

Mikeva Oy on yksi valtakunnan johtavia ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä kehitysvammaisten asumis- ja kuntoutuspalvelukonseptien tuottajia. Mikevalla on toimintaa yli 70 paikkakunnalla 120 palvelukodissa eri puolilla Suomea. Palveluiden piirissä on tällä hetkellä yli 2 700 asukas-, kuntoutus – ja terapiapaikkaa.

↵ Edellinen sivu

MERKITTÄVÄ YRITYSKAUPPA KIINTEISTÖHUOLTOALALLA TAMPEREELLA
23.01.2017

Tamperelainen Kiinteistöpalvelu Siiki Oy on vahvistanut markkina-asemaansa Tampereella ostamalla Voutilainen Kiinteistöpalvelut Oy koko osakekannan. Kaupan myötä Kiinteistöpalvelu Siiki Oy:n toiminta Tampereella vahvistuu edelleen ja Yhtiö haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA TURUN SEUDULLA. RAISIOLAINEN TANKKIPOJAT OY VAIHTOI OMISTAJAA
16.11.2016

Raisiolainen tunnettu jätehuolto ja kunnossapitoyritys Tankkipojat Oy vaihtoi omistajaa kun Yhtiön osakekanta myytiin Porvoon huoltomiehet Oy:lle. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1959. Yhtiön entinen pitkäaikainen omistaja Markku Nygren jää kaupan jälkeen edelleen yritykseen töihin vastaamaan jätehuolto- ja kunnossapitotehtävistä. Porvoon huoltomiehet Oy on Ville Rantalan johtama konserniyritys joka on kasvanut voimakkaasti yritysostoin.
Lue juttu aiheesta yritysrahaksi.fi -sivuilta

↵ Edellinen sivu

SÄHKÖVERKKOJEN RAKENTAJA T.PALOLA OY MYYTIIN
06.09.2016

T. Palola Oy on erikoistunut tele- ja sähkökaapeliverkon rakentamiseen. Nopeasti ja menestyksekkäästi kasvanut yritys vaihtoi omistajaa kun yrityksen omistaja Tuomo Palola myi yrityksensä Iletekniikka Oy:lle ja Auvainen Oy:lle. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi tuli Ilkka Leino. Tuomo Palola jatkaa kuitenkin edelleen yhtiössä vähemmistöosakkaana.
Lue juttu aiheesta yritysrahaksi.fi -sivuilta

↵ Edellinen sivu

MAINEIKAS KULJETUSLIIKE MARECAP TRANS VAIHTOI OMISTAJAA
09.08.2016

Maineikas Marecap vaihtoi omistajaa kun Silvo Viitasen omistama yhtiö Marecap Trans Oy myi liiketoiminsa VJ-Specialtransport Oy:lle. Marecap tunnetaan kuljetusalalla laajalti. Yritys on toiminut yli 20 vuotta Silvo Viitasen johdolla ja hoitanut menestyksekkäästi erityisesti Venäjälle suuntautuvaa kuljetustoimintaa. Yrityksen toimintaa on tarkoitus jatkaa, kehittää ja laajentaa edelleen uuden omistajan toimesta.

↵ Edellinen sivu

NETTOIMPORT OY VAIHTOI OMISTAJAA
05.07.2016

Helsinkiläinen maahantuontiyritys Nettoimport Oy vaihtoi omistajaa kun Suomen Iglu Oy osti Yhtiön koko osakekannan. Pitkään Yhtiötä johtanut Heikki Kauppi jatkaa Yhtiön palveluksessa. Nettoimport täydentää Suomen Iglu Oy:n toimintaa elintarvikkeiden maahantuonnissa ja myynnissä.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN VIHERTEKNIIKKA OY VAIHTOI OMISTAJAA
15.05.2016

Viherrakentamisen ammattilainen Suomen Vihertekniikka Oy vaihtoi omistajaa kun sen perustaja Markku Hirvasoja myi yrityksen Ville Savelan omistamalle Yhtiölle. Markku Hirvasoja jatkaa kaupan jälkeen edelleen yrityksen palveluksessa. Suomen Vihertekniikka Oy tunnetaan monipuolisena julkisten alueiden kuten kauppakeskusten, tienvarsien ja kaupunkikeskustojen viheralueiden ja kivetysten rakentajana.

↵ Edellinen sivu

YLÖJÄRVELÄINEN PIRKANMAAN PLUSISÄNNÖINTI VAIHTOI OMISTAJAA
14.05.2016

Ylöjärvellä toimiva Pirkanmaan Plusisännöinti Oy vaihtoi omistajaa kun yrityksen koko osakekanta myytiin Tampereen Isännöintipalvelu Oy:lle

↵ Edellinen sivu

AURAN TILI -JA KIINTEISTÖ OY VAIHTOI OMISTAJAA
13.05.2016

Turun lähikunnassa pitkään toiminut tili- ja isännöintitoimisto Auran Tili ja Kiinteistö Oy:n koko osakekanta Osmo Huhtalalle ja Milka Rautiolle.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN MAAHANTUONTIYRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
29.02.2016

Turkulainen maahantuontiyritys Flowers & Lifestyle Oy vaihtoi omistajaa kun yrityksen perustajat Reindert Wajer ja Elisa Hedenström myivät yhtiön osakekannan Ylöjärveläiselle Backler Oy:lle. Yritys tuo maahan sisustus- ja lahjatavaroita. Yritys löytyy internetistä osoitteesta http://www.flowerslifestyle.com/

↵ Edellinen sivu

TAMPERELAINEN PIRKANMAAN HUOLTOKESKUS OY / HUOLTOLUX ON MYYTY
26.01.2016

Tampereella tunnettu huolto- ja asennuspalvelua jo yli 30 vuotta harjoittanut yritys Huoltolux - Pirkanmaan Huoltokeskus Oy vaihtoi osakekaupan myötä omistajaa. Yritys on keskittynyt kodinkoneiden ja laitteiden huoltoon ja varaosamyyntiin ja edustaa monia alan tunnetuimpia tuotemerkkejä. Yrityksen vanhat omistajat jatkavat työskentelyä yrityksessä.

↵ Edellinen sivu

MERKITTÄVÄ OULULAINEN JULKISEN -JA MATKALIIKENTEEN TOIMIJA OULUN TAKSIPALVELUT OY:n (OTP Travel) OSAKEKANTA SIIRTYI UUDELLE OMISTAJLLE
12.01.2016

Perjantaina 08.01.2016 allekirjoitetulla kaupalla Oulun Taksipalvelut Oy:n osakekanta siirtyi Iisalmelaisen Mika K. Niskanen Oy:n omistukseen.
Kauppa tukee Mika Niskanen Oy:n kasvustrategiaa laajentamalla toimialuetta sekä hakemalla synergia-etuja mm valmismatkatuotannon ja matkakaupan liiketoiminta-alueilla. Mika K. Niskanen Oy:n juuret juontavat vuoteen 1978. Yhtiö harjoittaa henkilöliikennettä sen eri muodoissaan. Mika K. Niskanen konserniin kuuluvat Matka-Savo Iisalmessa ja Kuopiossa sekä Linja-autoliikenne Rautalammin Auto Suonenjoella ja Kuopiossa. Työntekijöitä konsernissa on kaupan jälkeen n 170. Yhtiön kotipaikka on Iisalmi.
Oulun Taksipalvelut Oy on viime vuodet ollut voimakkaassa kasvussa. Yhtiön positiiviset kasvunäkymät, sen voimakas kehitys kaikilla liiketoiminta-alueillaan sekä hyvä tuloksentekokyky olivat asioita, jotka saivat ostajan kiinnostumaan yhtiöstä ja neuvottelemaan nyt syntyneestä kaupasta.
Oulun Taksipalvelut Oy jatkaa omana yhtiönään ja sen toimitusjohtajana jatkaa Juhani Romppainen.
Yrityskaupan toteuttajana toimi Suomen Yritysmyynti Oy.

↵ Edellinen sivu

PITOPALVELUYRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
10.11.2015

Pitopalvelu Pilke vaihtoi omistajaan kun Tiina Granlund osti yrityksen koko osakekannan.

↵ Edellinen sivu

ALANSA JOHTAVA MENESTYJÄYRITYS BOBMATIC OY VAIHTOI OMISTAJAA
09.11.2015

Kärsämäellä Pohjois-Pohjanmaalla vuonna 1989 toimintansa aloittanut Bobmatic Oy vaihtoi omistajaa kun maanrakennusalalla toimiva JHM-Service Oy osti yhtiön koko osakekannan. Yrittäjäpariskunta Eino ja Pirjo Ylinen perheineen päätyivät 26 vuoden yrittäjäuran jälkeen myymään yrityksen. Bobmatic Oy keskittyy pääasiassa tienalituksiin niin myyräkalustolla kuin modernilla suuntaporausteknologialla.
Yhtiön asiakkaita ovat sähköyhtiöt,
puhelinoperaattorit, vesi- ja viemärilaitokset jne. Yhtiö on tehnyt tasaista n. 2 miljoonan euron liikevaihtoa ja kannattavuus on ollut erinomaista.

Strategia kasvaa yritysoston avulla oli jo pitkään ollut harkinnassa, koska laajentuminen omalla liiketoimintaalueella
ei ole mahdollista, kertoo JHM-Service Oy:n toimitusjohtaja Matti Viinamäki. Bobmatic Oy:ssä
kiinnosti erityisesti erikoistoimiala ja synergiaedut. Molemmilla yhtiöillä on uusi ja moderni kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

↵ Edellinen sivu

TUNNETTU MERINOVILLA -TUOTTEIDEN MAAHANTUOJA NORTH OUTDOOR OY VAIHTOI OMISTAJAA
24.09.2015

Tunnettu Merinovilla -tuotteiden maahantuoja North Outdoor Oy vaihtoi omistajaa kun yrityskaupan myötä yhtiön pääomistus siirtyi Vesa Walleniukselta uudelle omistajalle Lauroma Trading Oy:lle. North Outdoor brändi ja sen laadukkaat merinovilla tuotteet ovat tulleet tunnetuksi Suomessa mm. erinomaisten mukavuus- ja käyttöominaisuuksiensa ansiosta. Yhtiön tuotteet löytyvät monien urheilu- ja päivittäistavamyymälöiden hyllyistä. Yhtiöön voi tutustua osoitteessa www.merinovilla.fi

↵ Edellinen sivu

SUOMEN PUKUVUOKRAAMO VAIHTOI OMISTAJAA
31.08.2015

Juhlavaatteiden erikoisliike Suomen Pukuvuokraamo vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

PIRKANMAALAINEN TILITOIMISTO VAIHTOI OMISTAJAA
26.08.2015

Tampereen markkinaalueella toimiva tilitoimisto vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTO VAIHTOI OMISTAJAA
24.08.2015

Päijät-Hämeen alueella toimiva tilitoimisto vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

TAMPERELAINEN SIIVOUSLIIKE MYYTIIN
09.06.2015

Tamperelainen siivousalan yritys Hervannan Porrassiivous Oy vaihtoi omistajaa kun Yhtiön koko osakekanta myytiin.

↵ Edellinen sivu

LÄHIRUOKAYRITYS EINETÄR MYYTIIN
15.05.2015

Luomutuotteisiin erikoistunut Pirkanmaalainen tukku- ja tuotantoyritys Einetär on myyty. Einetär on toiminut vuodesta 1989 ja toimittaa vähittäiskauppoihin mm. luomu ituja, papuja, linssejä ja salaatinkastikkeita.

↵ Edellinen sivu

OULULAINEN KULJETUSLIIKE RAIJARIT MYYTIIN
26.03.2015

Pitkään toimineen Oululaisen kuljetusliike Raijarit Oy:n koko osakekanta myytiin kun yhtiön omistaja Laila Kuhalampi luopui osakkeistaan. Uudeksi omistajaksi yhtiöön tuli kaupan myötä Esa Koskiniemi.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPA-ASIAA LOUNAALLA MA 30.3.
26.03.2015

Tule kuuntelemaan Suomen Yritysmyynti Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Pakarisen esitystä onnistuneen yrityskaupan edellytyksistä Business Connect -lounaalle Helsingissä Radisson Blu Plaza hotellissa maanantaina 30.3. klo 11:30 - 13:00. Ilmoittaudu osoitteessa www.businessconnect.fi.

↵ Edellinen sivu

TAMPERELAINEN RENGASLIIKE MYYTIIN
16.03.2015

Rengaskauppa on ajankohtaista näin keväällä. Tampereella toteutui rengasalan yrityskauppa kun Lielahden RengasCenter (Rengaspinnoittamo Pimark Oy) myytiin. Kaupan myötä mahdollistuu omistajien lähtö hyvin ansaitulle eläkkeelle.”

↵ Edellinen sivu

LÄHES 100 VUOTTA YHTEENLASKETTUA PERHEYRITYSHISTORIAA YHDISTYI KUN LOHJALAINEN SÄHKÖ-SINSSI OY MYYTIIN TELILÄN SÄHKÖTYÖ OY:LLE
04.03.2015

Vuonna 1971 perustetun perheyrityksen Sähkö-Sinssi Oy:n osakekanta myytiin Telilän Sähkötyö Oy:lle. Sähkö-Sinssi Oy on toiminut omistajan Teija Sepän johdolla jo toisessa polvessa. Sähkö-Sinssi Oy tarjoaa sähköalan kokonaispalvelua sähköasennusten ja turvajärjestelmien alueelta. Yrityksellä on 45 työntekijää ja liikevaihtoa n. 5 milj. euroa. Ostaja Telilän Sähkötyö Oy on perheyritys jo 3:ssa polvessa, jonka historia jountaa 50 vuoden taakse.

↵ Edellinen sivu

SÄHKÖ-PORI OY VAIHTOI OMISTAJAA
18.02.2015

Porilainen Sähkö-Pori Oy vaihtoi omistajaa kun Elpal Group Oy osti yhtiön koko osakekannan.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN KAAPELIKAIVU OY MYYTIIN EPURO OY:LLE
11.02.2015

Maanrakennusalan koneurakoitsija Epuro Oy on ostanut Suomen Kaapelikaivu
Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1994 perustettu
Epuro on erikoistunut sähkö- ja teleyhtiöiden ilmaverkon purkamiseen, suuntaporaukseen ja jatkossa myös kaapeliasennuksiin.
Epuro on nykyisellään teleoperaattoreiden pyl-
väspurkuprojektien suurin urakoitsija, jonka lii-
kevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa. Henkilöstöä yrityksellä on 30-35 ihmistä. Epuro Oy:n toimitusjohtaja on Juha Kinnunen. Suomen Kaapelikaivu tuo väkeä lisää 15 ihmistä
ja liikevaihtoa noin kaksi miljoonaa euroa. Yrityksen toimialaan kuuluvat ovat sähkö- ja kuitukaapeleiden auraus-, kaivu- ja asennustyöt sekä suuntaporaus ja gps-kartoitus. (lähde Savon Sanomat)

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTO KARKKILAN LASKENTAPERUSTA OY MYYTY
13.01.2015

Jo vuodesta 1987 toiminut tilitoimisto Karkkilan Laskentaperusta Oy vaihtoi omistajaa kun yhtiön koko osakekanta myytiin. Tilitoimisto jatkaa toimintaansa uuden omistajan johdolla ja tutulla henkilökunnalla samoissa tiloissa Karkkilan keskustassa.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN ARKKITEHTITOIMISTO MATTI TAKALA MYYTIIN
12.01.2015

Turkulainen Arkkitehtitoimisto Matti Takala vaihtoi omistajaa kun yrityksen entinen omistaja Matti Takala myi koko yhtiön osakekannan. Matti on jäämässä yrityskaupan myötä ansaitulle eläkkeelle.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY:N VUODEN 2013 YRITYSKAUPAT NOSTIVAT OMISTAJANSA UUTISTEN OTSIKOIHIN
04.11.2014

Eilisen verotilastojen julkaisun jälkeen uutisten otsikoissa ovat nousseet alansa merkittäväksi yrityskaupoiksi Suomen Yritysmyynti Oy:n toteuttamat yrityskaupat Deniss Ceylan Oy sekä Uudenmaan Tukitupa Oy. Kummakin yrityksen menestystarinat on näkyvästi huomioitu mediassa ja kauppojen myötä omistajat nousseet verotilastojen kärkisijoille.

↵ Edellinen sivu

VAASALAINEN TARKMET OY OSTI MKH PRESS OY:N
29.10.2014

MKH Press Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuusyritys joka on erikoistunut mm. hydraulisiin ja magneettisiin tuotteisiin. Yrityskaupan myötä pitkän ja ansiokkaan yrittäjäuran tehnyt vanha omistaja on siirtymässä hyvin ansaitulle eläkkeelle. Uusi omistaja aikoo kehittää ja laajentaa MKH Press Oy:n toimintaa ja tuotevalikoimaa. Kauppa lisää Tarkmet Oy:n palvelu- ja tuotevalikoimaa ja mahdollistaa yhä merkittävämmän yhteistyön tarjoamista asiakkailleen.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN KULJETUSLIIKE VAIHTOI OMISTAJIA KAHDELLA LIIKETOIMINTAKAUPALLA
27.10.2014

Turkulaisen kuljetusliikkeen myynti toteutettiin kahdella liiketoimintakaupalla eri ostajille.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN TEKSTIILIALAN YRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
17.10.2014

Yli 20 vuoden ajan erilaisia ammatillisia tekstiileitä toimittanut yritys vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

LEVIN TUNTURILOMAT VAIHTOI OMISTAJAA
22.09.2014

Levillä pitkään toiminut tunnettu safari- ja kelkkavuokrausyritys Levin Tunturilomat Oy vaihtoi omistajaa. Yritys jatkaa toimintaansa edelleen samalla paikalla Levikeskuksessa ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Levin talvikauteen.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTOLIIKETOIMINTA MYYTIIN
11.08.2014

Uusimaalainen pitkään toiminut tilitoimisto vaihtoi omistajaa kun yrittäjä jäi eläkkeelle.

↵ Edellinen sivu

HOIVAKOTI HELMIORVOKKI VAIHTOI OMISTAJAA
10.06.2014

Uudellamaalla toimiva Hoivakoti Helmiorvokki Oy vaihtoi omistajaa kun koko yhtiön osakekanta myytiin Hämeen Hoivakoti ja Kuntoutus Oy:lle

↵ Edellinen sivu

SUOMALAINEN PATENTOITU TUOTE VAIHTOI OMISTAJAA
09.06.2014

Suomalainen patentoitu hyvinvointialan tuote vaihtoi omistajaa. Tuotteen kaikki oikeudet ja valmistuksen osti suomalainen merkittävä lääkemarkkinointiyritys.

↵ Edellinen sivu

RAKENNUSALAN YRITYSKAUPPA
08.06.2014

Vesikattojen kunnon arviointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys myytiin Pirkanmaalla.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTOKAUPPA HELSINGISSÄ
15.05.2014

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, pitkään menestyksekkästi toiminut tilitoimisto vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

VIKA TIETOJÄRJESTELMÄSSÄMME
11.03.2014

Uudessa tietojärjestelmässämme havaittiin vika. Mikäli olet lähettänyt meille yhteydenottopyynnön, puhelinnumeron tai sähköpostin sivujemme kautta lähipäivinä, pyydämme lähettämään uudelleen koska tietojärjestelmävian takia yhteydenotot eivät ole tulleet perille. Vika on nyt korjattu.

↵ Edellinen sivu

JX-YHTIÖT - LIIKETOIMINTA MYYTY
18.02.2014

JX-Yhtiöt myi pääkaupunkiseudulla toimivan kuljetusliiketoimintansa Ex-Treme Sideways Oy:lle.

↵ Edellinen sivu

VUOSI 2014 ALKANUT VILKKAANA
10.02.2014

Vuosi 2014 on alkanut vilkkaana. Jo alkuvuoden aikana olemme tehneet monia yrityskauppoja. Mikäli olet ajatellut yrityksesi myyntiä niin ota meihin yhteyttä. Lukuisat asiakkaamme etsivät hyviä ostettavia yrityksiä eri puolelta Suomea.

↵ Edellinen sivu

HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ VUODELLE 2014!
24.12.2013

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2014.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN MENESTYJÄYRITYKSIIN KUULUVA UUDENMAAN TUKITUPA OY VAIHTOI OMISTAJAA
24.09.2013

Erityisryhmien asumispalveluja tarjoava Uudenmaan Tukituvan osakekanta siirtyi Esperi Care Oy:lle. Marjo Oksasen perustamana Uudenmaan Tukitupa Oy:n toiminta on käynnistynyt vuonna 2005 keskittyen kokonaisvaltaisen psykososiaalisen tuen ja ohjauksen antamiseen arkeen ja asumiseen. Tällä hetkellä yhtiön liikevaihto on yli 2 miljoona euroa. Yhtiössä työskentelee noin 20 henkilöä, jotka jatkavat osana Esperiä vanhoina työntekijöinä.
”Esperi uutena omistajana antaa meille vankan tuen ja mahdollisuuden turvalliseen kehittymiseen. Yhdessä pystymme paremmin vastaamaan palvelun tarpeeseen mitä asiakkaamme tulevaisuudessa tarvitsevat ”, toteaa Marjo Oksanen, joka jatkaa toimitusjohtajana kaupan jälkeen.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN MENESTYNEIMPIIN ELINTARVIKEALAN YRITYKSIIN KUULUVA DENISS CEYLAN OY VAIHTOI OMISTAJAA
15.09.2013

Suomen menestyneimpiin elintarvikealan yrityksiin kuuluva Deniss Ceylan Oy vaihtoi omistajaa kun yhtiön osake-enemmistö myytiin.

↵ Edellinen sivu

YLIVIESKAN TAPETTI JA VÄRI VAIHTOI OMISTAJAA
14.09.2013

Ylivieskan Tapetti ja väri sisustus- ja rakennustarvikemyymälä vaihtoi omistajaa. Uusi kauppias Juha Haataja jatkaa yrityksen toimintaa samoissa myymälätiloissa osoitteessa Ruutihaantie 2, Ylivieska

↵ Edellinen sivu

PIENYRITYSKAUPPOJA TURUN SEUDULLA JA PORISSA
29.08.2013

MÄLIKKÄLÄN AUTOHUOLTO KY sai uudet omistajat autoalalla ansiotyössä olleen avioparin päätettyä ryhtyä yrittäjiksi. Yritys jatkaa entisellä nimellään. Kaupan jälkeen tilauskanta täyttyikin heti jo niin mukavasti, että yritys on palkannut uutta lisätyövoimaa.
RAISION MYLLYN KUKKAMYYMÄLÄ sai uuden omistajan oululaisesta paluumuuttajasta. Uuden yrityksen nimeksi tuli Kukkapalvelu Iiris Oy.
Porilaisen LOUNASKAHVILA KOTIRUUAN uudet omistajat tulivat vielä kauempaa, Nepalista. Liiketoiminta muuttuu intialaiseksi ravintolaksi ja uuden osakeyhtiön nimi on Yak and Yeti Oy.

↵ Edellinen sivu

PIRKANMAALAINEN METALLIYRITYS VAIHTOI OMISTAJAA
27.08.2013

Kyröskoskella toimiva Hämeenkyrön Muotorakenne Oy vaihtoi omistajaa kun yhtiön koko osakekanta myytiin.

↵ Edellinen sivu

TAMPEREEN TOIMISTO MUUTTANUT
15.08.2013

Suomen Yritysmyynti Oy:n Tampereen toimisto on muuttanut. Toimistomme palvelee Tampereen ydinkeskustassa uudessa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 2. Tervetuloa!

↵ Edellinen sivu

PIENYRITYSKAUPPOJA TAMPEREELLA
06.08.2013

Myymäläyrittäjiä Tampereella on vaihtanut omistajaa yrityskaupoin! Jatkajan toiminnalleen ovat saaneet varaosaliike Helmisen Autoliike, ydinkeskustan halpamyymälä Super-Myynti sekä Teivon ravi- ja ratsastusvaruste. Helmisen Autoliikkeen toiminta on hyvää vauhtia lähestymässä sadan vuoden merkkipaalua. Super-Myyntikin on yritysmaailman senioreita, n. 50 vuoden iällään. Suomen Yritysmyynti toivottaa uusille yrittäjille menestystä ja uusia merkkipaaluja.

↵ Edellinen sivu

JYVÄSKYLÄLÄINEN SÄHKÖURAKOINTIYRITYS UKONVIRTA OY VAIHTOI OMISTAJAA
05.07.2013

Vimpelin Voima Oy vahvisti asemiaan Keski-Suomen markkinoilla ostamalla Jyväskylän seudulla sähköurakointia harjoittavan Ukonvirta Oy:n.

↵ Edellinen sivu

ESPOON KOTIAPUPALVELU VAIHTOI OMISTAJAA
16.05.2013

Pääkaupunkiseudulla toimivan Espoon Kotiapupalvelun liiketoiminta on myyty Pilvis Oy:lle.

↵ Edellinen sivu

RTK-PALVELU OY OSTI KIINTEISTÖHUOLTO HOUSETEK OY:N LIIKETOIMINNAN
13.05.2013

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. RTK-Palvelu Oy vahvisti liiketoimintaansa Helsingin kantakaupungin alueella ostamalla Kiinteistöhuolto Housetek Oy:n liiketoiminnan. Kiinteistöhuolto Housetek Oy on tunnettu Helsinkiläinen kiinteistöhuoltoyritys, joka on erityisesti keskittynyt kanta-Helsingin alueen arvokiinteistöihin.

↵ Edellinen sivu

SPORT-CATERING - LIIKETOIMINTA MYYTY
18.04.2013

Catering- ja lounaspalveluja pääkaupunkiseudulla tarjoavan Sorviksen liiketoiminta siirtyi Bread & Visions Oy:lle.

↵ Edellinen sivu

TURKULAINEN MAAHANTUONTIYRITYS TEHOMIX OY VAIHTOI OMISTAJAA
15.04.2013

Turkulainen maahantuontiyritys Tehomix Oy vaihtoi omistajaa kun Holdmix Oy Pasi Heinosen johdolla osti yhtiön koko osakekannan. Tehomix Oy tuo maahan mm. rakennuslasereita, maalauslaitteita, puuntyöstökoneita, tarkkuustyökaluja, käsityökaluja ja sähkötyökaluja.

↵ Edellinen sivu

PITKÄN HISTORIAN OMAAVA MAAHANTUONTIYRITYS FINCA OY VAIHTOI OMISTAJAA
03.04.2013

Helsinkiläinen Finca Oy vaihtoi omistajaa kun Sinikka Korkkula myi omistuksensa Teneor Oy:lle. Finca Oy:n historia ulottuu aina 1970 -luvulle, jolloin monen suomalaisen keittiöön ilmestyivät Finca -grillit sekä naisille hiuksiin Carmen -rullat. Yritys tuo edelleen Suomeen laadukkaita kodinkoneita ym.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTO RAILA NURMI OY VAIHTOI OMISTAJAA
02.04.2013

Porilainen Tilitoimisto Raila Nurmi Oy vaihtoi omistajaa kun Porin Tilitieto Oy osti koko yhtiön liiketoiminnan. Tilitoimisto jatkaa edelleen toimintaansa samoissa tiloissa Porin keskustassa.

↵ Edellinen sivu

MAARIAN KOTIPALVELUIDEN LIIKETOIMINTA ON MYYTY KOTIPALVELUT YKKÖSET OY:LLE
18.03.2013

Kotisiivousta ja muita kotipalveluja pääkaupunkiseudulla tarjoava MaarianKotipalvelu Oy:n liiketoiminta siirtyi Kotipalvelu Ykköset Oy:lle.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN YRITYSMYYNTI OY UUDISTI LOGONSA
13.03.2013

Suomen Yritysmyynti Oy:n lähes kymmenen vuoden ajan käytössä ollut logo on kokenut muodonmuutoksen. Uusi logo muistuttaa vanhaa, mutta on kokenut hienoisen uudistumisen muodoltaan ja väreiltään. Uuden logon tarkoituksena on vahvistaa Suomen Yritysmyynti Oy:n yrityskuvaa ja tavaramerkkiä.

↵ Edellinen sivu

TILITAITO MAIJA SALONEN VAIHTOI OMISTAJAA
16.01.2013

Yrityskaupan myötä Dexor Oy, Mikael Lindberg tuli Helsinkiläisen Tilitaito Maija Salonen Oy:n uudeksi omistajaksi. Dexor Oy osti koko yhtiön osakekannan. Tilitaito Maija Salonen Oy jatkaa toimintaansa samoissa tiloissa Helsingin Etelä-Haagassa.

↵ Edellinen sivu

TOIVOTAMME ASIAKKAILEMME HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!
01.01.2013

↵ Edellinen sivu

TILAA YRITYKSELLESI ARVONMÄÄRITYS
10.12.2012

Tarjoamme yritysvälitystoiminnan ohella arvonmäärityspalveluja. Yrityksen oikean arvon selvittäminen on aina ammattilaisten työtä. Suomen Yritysmyynti Oy:n asiantuntijoilla on vuosien kokemus yritysten arvonmäärityksestä. Arvonmääritys vaatii laaja-alaista markkinatietoutta sekä vahvaa talousasiantuntemusta. Meiltä voit tilata yrityksestäsi asiantuntevan ja luotettavan arvion, jonka perusteella voit suunnitella yrityksesi myyntiä, sukupolvenvaihdosta, luopumista osakkuudesta jne.

↵ Edellinen sivu

JYVÄSKYLÄSSÄ YRITYSKAUPPA Neonmedian uudet omistajat uskovat liikennemainontaan
21.11.2012

18 Suomen kaupungin alueella linja-autoissa valomainontaa harjoittavan Neonmedia Oy:n osakekanta on vaihtoi omistajaa Suomen Yritysmyynti Oy:n välityksellä. Neonmedialla on yli sadassa paikallisliikenteen linja-auton matkustamossa päätelaitteita muun muassa Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Mikkelissä, Vaasassa, Kotkassa ja Joensuussa. Matkustajia kertyy viikossa yli puoli miljoonaa.
- Valomainonnan huomioarvo linja-autossa on mediana poikkeuksellisen korkeaa luokkaa ja viikottain saavutetaan yli 30 miljoonaa mainoskontaktia tarkasti rajattuun nuorekkaaseen kohderyhmään, sanoo Neonmedian Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Jari Lähdemäki.
Paikallisliikenteen päämatkustajaryhmät ovat alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset, työssäkäyvät aikuiset ja eläkeläiset. Varsinkin nuoret aikuiset ovat perinteisellä mainonnalla vaikeasti saavutettava kohderyhmä.
- Sähköinen media kehittyy jatkossa edelleen ja sille on helppo löytää linja-autoissa uusia käyttökohteita. Yhteistyössä linja-autoyhtiöiden kanssa voidaan linja-automatkustamisesta kehittää entistäkin nautinnollisempaa ja vaikkapa yllätyksellisempää, miettii Neonmedian hallituksen puheenjohtaja Reino Lähdemäki.
Yhtiöllä on lisäksi valomainos Jyväskylän keskustassa parhaalla paikalla kävelykadulla. Jari Lähdemäki on aiemmin toiminut media-alalla mm. Keski-Pohjanmaan Kirjapainon Oyj:n kirjapainotoiminnoista vastaavana johtajana.
Lisätiedot:
Jari Lähdemäki, tj Neonmedia Oy, 050 598 2050
www.neonmedia.fi

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTOKAUPPA
20.11.2012

Tilitoimisto Kont-Consultin liiketoiminta myytiin Mikko ja Antti Karhisen omistamalle Yrityspalvelu Sun Profit Oy:lle.

↵ Edellinen sivu

RICON OY VAIHTOI OMISTAJAA
27.09.2012

Suomen Yritysmyynti Oy yhdisti kaksi mittaustekniikan alan yritystä kun Oululainen Mitta Oy laajensi toimintaansa Etelä Suomeen ja ostamalla Pekka Rinteen omistaman Ricon Oy:n osakekannan. Vuonna 1998 perustetun Ricon Oy:n liikevaihto on n. 1,5 milj. euroa ja henkilökuntaa yrityksellä on n. 20 työntekijää. Kaupan myötä Mitta Oy vahvistaa asemiaan valtakunnallisena mittaustekniikkaan erikoistuneena yrityksenä työllistäen lähes 70 henkilöä.

↵ Edellinen sivu

SCAN-MIKAEL OY VAIHTOI OMISTAJAA
25.06.2012

Porilainen, menestyvä ja kasvava vientiyritys Scan-Mikael Oy vaihtoi omistajaa. Yritys valmistaa tilanjakamiseen käytettäviä siirrettäviä lasiseiniä. Yritys vie tuotteitaan useaan maahan ja on palkittu maailmalla osaamisestaan. Yrityksen liikevaihto on 3 milj. euroa. Yrityksen uusi omistaja on Petteri Lauroma / Maxea Holding Oy. Omistajina ovat edelleen myös yrityksen toimiva johto.

↵ Edellinen sivu

HELSINKILÄINEN AUTOMAX VAIHTOI OMISTAJAA
27.04.2012

Helsinkiläinen Autohuoltokeskus Automax vaihtoi omistajaa kun Vesa-Matti Jussila osti Mika Wihiseltä Tikkurilassa toimivan Automaxin liiketoiminnan maaliskuussa 2012.
Automax on toiminut Aamuruskontiellä 13 vuotta Mika Wihisen johtamana. Uusi omistaja Vesa-Matti Jussila työskenteli aiemmin TNT:llä.
Automax kuuluu Autoasi ketjuun.

↵ Edellinen sivu

ETSIMME MYYNTISIHTEERIÄ
15.02.2012

Suomen Yritysmyynti Oy etsii myyntisihteeriä Helsingin konttoriin äitiyslomasijaisuuden ajaksi. Sihteeriltämme edellytämme hyvää venäjän kielen taitoa. Yhteydenotot toimitusjohtaja Jarmo Pakariseen jarmo.pakarinen@suomenyritysmyynti.fi

↵ Edellinen sivu

PÄÄOMATULOVEROTUS MUUTTUU - KIIREHDI YRITYSKAUPPAA
23.11.2011

Hallituksen esityksen mukaan pääomatulojen verotuksessa sovelletaan ensi vuonna nykyistä korkeampaa verokantaa. Yksityishenkilön myydessä esimerkiksi yrityksensä osakkeet yrityskaupasta saatu voitto verotetaan pääomatulona. Siksi on todennäköistä, että moni pyrkii vielä kiirehtimään yrityksensä myyntiä ennen vuodenvaihdetta.
Pääomatulojen veroprosentti nousee ensi vuonna nykyisestä 28 prosentista 30 prosenttiin ja yli 50000 euroa ylittävältä osuudelta peräti 32 prosenttiin.
Veroprosentin porrastus kuitenkin kasvattaa suhteellista veronnousua nopeasti: 400 000 euron luovutusvoitosta maksetaan vuoden 2012 verotuksessa 15 000 euroa enemmän vuoden 2011 verotukseen verrattuna. Maksettavan
veron nousu on 3,75 prosenttiyksikköä.
Yrityskaupan tekohetki määrää luovutusvoiton verovuoden. JOS YRITYKSENSÄ MYYVÄ SIIS HALUAA HYÖDYNTÄÄ ALHAISEMPAA PÄÄOMAVEROKANTAA, KAUPPA TÄYTYY TOTEUTTAA ENNEN VUODEN VAIHTUMISTA.

Kannattaako yrityksensä myymistä siis kiirehtiä? Yrityskaupan ajoitukseen tietenkin vaikuttavat useat mahdollisesti merkittävämmät seikat kuin liki neljän prosentin verohyöty. Mutta mikäli muutkin seikat puoltavat myyntiä juuri nyt
ja yrittäjä ja ostajat ovat kauppaan valmiita, kauppaa ei kannata päästää venymään joulukuun yli.

↵ Edellinen sivu

TUUSULAN AUTOHUOLTO P LAINE VAIHTOI OMISTAJAA
14.11.2011

Tuusulan Autohuolto P Laine myytiin Atte Takkiselle, joka siirtyi Koneen palveluksesta raskaan kaluston huolto/ korjaus yrityksen
vetäjäksi. 14 vuotta yritystä vetänyt Pertti Laine jatkaa yrityksen palveluksessa edelleen. Yritys on toiminut Tuusulassa jo yhteensä 30 vuotta.

↵ Edellinen sivu

PESULAX OY VAIHTOI OMISTAJAA
07.11.2011

Pirkanmaan tunnetuimman pesulan Pesulax Oy:n osakkeet vaihtoi omistajaa kun Jari Nieminen myi omistuksensa. Pesula jatkaa edelleen toimintaansa Tampereella Messukylässä Jari Niemisen luotsaamana.

↵ Edellinen sivu

RAEMASTER OY VAIHTOI OMISTAJAA
04.11.2011

Liikelahjoja myyvä Raemaster Oy vaihtoi omistajaa. Yritys on toiminut menestyksekkäästi vuodesta 1996 Riitta Erikssonin omistama. Uusi omistaja Espoon Laaja-Business Oy jatkaa toimintaa Tommi Viinikan johdolla.

↵ Edellinen sivu

YRITYSKAUPPASEMINAARI 9.11.2011
05.10.2011

Tervetuloa yrityskauppaseminaariin Keski-Suomen Yritysmarkkinat 2011 keskiviikkona 9.11.2011 Jyväskylän Paviljonki, messuhalli A.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.11.2011 mennessä www.jamsek.fi

Toimitusjohtajamme Jarmo Pakarinen puhuu tilaisuudessa aiheesta yrityskaupat. Muu seminaariohjelma löytyy osoitteesta www.jamsek.fi

↵ Edellinen sivu

MAJOITUS JA RAVINTOLAPALVELUJA TARJOAVA ERITTÄIN SALLAINEN VAIHTOI OMISTAJAA
12.09.2011

Sallatunturin läheisyydessä toimiva ravintola / majoituskohde Erittäin Sallainen on myyty Snowpoint Oy:lle. Uudistunut Sallainen palvelee tunturiasiakkaita Irene Kärkkäisen johdolla.

↵ Edellinen sivu

SUOMEN SOODAPUHALLUS OY ON MYYTY!
14.06.2011

Soodapuhallusmenetelmä on saavuttanut nopeasti suosiota Suomen markkinoilla. Menetelmä on vaihtoehto useille perinteisille pinnanpuhdistusmenetelmille. Etenkin kohteissa, joissa aiemmin on ainoana vaihtoehtona ollut hiekkapuhallus, soodapuhallus valtaa alaa tarkempana ja hellävaraisempana vaihtoehtona. Käyttökohteiksi sopivat useat teollisuuden kohteet sekä rakennukset ja ajoneuvot, mm. veneet. Nopeasti kasvaneen Suomen Soodapuhallus Oy:n osti yrittäjätiimi, tarkoituksenaan edelleen laajentaa ja kehittää toimintaa. Suomen Soodapuhallus Oy sijaitsee Pirkkalassa.

↵ Edellinen sivu

SIVINA OY LAAJENSI TOIMIPAIKKAVERKOSTOAAN
03.06.2011

Noususuhdanteen edistyminen näkyy mm. yritysten toteuttaessa aiempaa aktiivisempia ostostrategioita. Valtakunnallisesti toimiva Sivina Oy, joka toimii mm. kotipalvelualalla, laajensi toimipaikkaverkostoaan, ostamalla Hämeenlinnasta Hoivasalonki Oy:n kotipalveluliiketoiminnan. Uusi toimipaikka Hämeenlinnassa täydentää ja tiivistää tehokkaasti Sivina Oy:n palvelun kattavuutta.

↵ Edellinen sivu

HELSINKILÄINEN SÄHKÖURAKOINTILIIKE VAIHTOI OMISTAJAA
21.02.2011

Helsinkiläinen Sähkö-Buumi Oy sai uuden omistajan kun Sami Vanhasen luotsaama Vanetron Oy osti yhtiön enemmistöosakkuuden. Sähkö-Buumi Oy toimii sähköurakoinnin kokonaistoimittajana erityisesti saneeraus- ja korjausrakentamisessa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen toiminta jatkuu ennallaan Sami Vanhasen ottaessa toimitusjohtajan tehtävät. Yrityksen liikevaihto on noin 2,0 milj. euroa ja se työllistää keskimäärin 10 sähköasentajaa.

↵ Edellinen sivu

TILITOIMISTO MYYTIIN
21.02.2011

Menestyvä, kasvava Espoolainen auktorisoitu tilitoimisto vaihtoi omistajaa.

↵ Edellinen sivu

NEONMEDIA OY MYYTIIN!
18.02.2011

Neonmedia aloitti toimintansa vuonna 1995. Yritys tuottaa valomainospalveluja yrityksille ja yhteisöille Väli-Suomen noin parinkymmenen kaupungin yli sadassa linja-autossa sekä Citymainos-laitteessa Jyväskylän kävelykadulla. Tutustu www.neonmedia.fi

↵ Edellinen sivu

JYVÄSKYLÄN-TOIMISTOMME MUUTTAA
25.01.2011

Toimistomme Jyväskylässä muuttaa Technopolis Innovaan. Yritysvälittäjä Timo Kivinen palvelee 1. helmikuuta 2011 alkaen osoitteessa Piippukatu 11.

↵ Edellinen sivu

KONEISTUSTYÖ HEIKKILÄ OY ON MYYTY!
30.11.2010

Metallialan yrityskauppa on vilkastumassa, josta on tuoreimpana esimerkkinä Sastamalassa toimivan erikoistunutta alihankintakoneistusta tekevän Koneistustyö Heikkilä Oy:n kauppasopimus. Ostajana oli alalla monipuolisesti kokenut kehittäjäryhmä, joka hankki yrityksen perustamalleen yhtiölle.

↵ Edellinen sivu

PUUHAMIES OY:N OMISTUS VAIHTUI
26.11.2010

Puuhamies Oy Nousiaisista on vaihtanut omistajaa. Yrityksellä on kymmenien vuosien kokemus laadukkaiden piha- ja leikkikenttävälineiden valmistuksesta sekä markkinoinnista. Yhtiö jatkaa uusien omistajien kanssa aktiivista kehitystyötä yhä paremmin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavien tuotteiden aikaansaamiseksi. Tutustu www.puuhamies.fi

↵ Edellinen sivu

KIINTEISTÖ- JA RAKENNUSPALVELU HELIN OY ON MYYTY
24.11.2010

Raisiolainen Kiinteistö- ja Rakennuspalvelu Helin Oy on vaihtanut omistajaa. Yli kolmekymmentävuotias yritys jatkaa menestyksellistä toimintaansa uuden omistajansa ohjaamana.

↵ Edellinen sivu

MACINTOSH-TUOTTEITTEN VERKKOKAUPPA MUSTA-PEKKA OY ON MYYTY
07.10.2010

Jyväskyläläinen nettimyynnin uranuurtaja Musta-Pekka Oy sai uudet omistajat Pekka Forsströmin myydessä osake-enemmistön uusille yrittäjille. Musta-Pekka on keskittynyt Macintosh-tuotteitten yritysmyyntiin. Yrityksen kotisivut ovat osoitteessa mac.fi ja macintosh.fi

↵ Edellinen sivu

SIIVOUSPALVELU CASTELLO OY VAIHTOI OMISTAJAA
05.10.2010

Kuopiolainen Siivouspalvelu Castello siirtyi Kodin Helga -ketjun omistukseen. Kotisiivouksiin erikoistuneitten yritysten yhdistyessä Kodin Helgan palvelualue laajeni Itä-Suomessa entisestään.

↵ Edellinen sivu

HUOM! YHTEYDENOTTOSIVULLA ILMENNYT ONGELMIA
25.08.2010

Verkkosivuillamme 12.–23.8.2010 jätetyt yhteydenottopyynnöt ovat hävinneet tietojärjestelmävian takia. Pyydämme ystävällisesti tuona aikana yhteydenottolomakkeen täyttäneitä asiakkaita uudistamaan kyselynsä. Järjestelmä on päivitetty ja toimii nyt normaalisti. Pahoittelemme aiheutunutta vahinkoa.

↵ Edellinen sivu

HIMOS-KAUPPA MYYTY
24.08.2010

Himoksen vilkkaalla matkailualueella toimiva Himos-Kauppa vaihtoi omistajaa. Kahvilapalveluita, elintarvikkeita ja matkamuistoja tarjoava kauppa palvelee matkailijoita jatkossakin Himos Centerin tiloissa Jämsässä.

↵ Edellinen sivu

YLLÄKSEN KIINTEISTÖHUOLTO MYYTY
09.08.2010

Äkäslompolossa, Ylläksellä toimiva Ylläksen Kiinteistöhuolto Ky vaihtoi omistajaa,
kun Jatkolan perhe myi yhtiön liiketoiminnan Jarmo Turuselle. Mika Jatkola ja koko henkilökunta jatkavat yhtiön palveluksessa. Yritys palvelee edelleen asiakkaitaan uuden omistajan johtamana tarjoten laadukasta kiinteistöhuoltoa Ylläksen alueella.

↵ Edellinen sivu

SIIVOUS JA HUOLTO JÄRVELÄINEN OY ON MYYTY
06.07.2010

Tamperelainen perheyritys vaihtoi omistajaa kesäkuun lopussa. Yrityksellä on pitkä toimintahistoria kiinteistöjen huoltotöiden ja siivouspalveluiden toimittajana. Etenkin nostolavan avulla tehtävissä palveluissa yritys on saavuttanut kysytyn ja luotetun toimijan aseman toiminta-alueensa merkittävimpien asiakaskumppanien kanssa. Ostajaksi tuli nuorekas ja kehityshaluinen yrittäjätiimi.

↵ Edellinen sivu

TAMPEREEN SÄHKÖ OY VAIHTOI OMISTAJAA
29.06.2010

Vuonna 1946 perustettu Tampereen Sähkö Oy vaihtoi omistajaa kun yhtiön koko osakekanta siirtyi uusille omistajille.

↵ Edellinen sivu

NESTE-HUOLTOASEMA MYYTIIN RAISIOSSA
09.06.2010

Neste-huoltoasema Raisio Tikanmaa on myyty. Vanhat yrittäjät Pekka ja Markku Lemmilä jäävät eläkkeelle uusien yrittäjien jatkaessa toimintaa vilkkaalla huoltoasemalla.

↵ Edellinen sivu

TAMMELANTORIN KIOSKI MYYTY
03.05.2010

Kuulu tamperelainen Tammelantorin kioski vaihtoi omistajaa. Uusi yrittäjä jatkaa toimintaa vilkkaalla liikepaikalla.

↵ Edellinen sivu

ALFA-KAUHA -LIIKETOIMINNOT MYYTY
31.03.2010

Keski-Suomessa toimiva JMK-Metalli Oy on myynyt kauhojen ja muiden tie- ja maanrakennusvälineiden valmistusliiketoiminnat Stancon Oy:lle. JMK-Metalli Oy on itse kehittänyt ja valmistanut laajaa ja laadukasta tuotemallistoa, joka nyt tehdyllä kaupalla siirtyy ostajalle. Kaupan myötä Stancon Oy laajentaa omaa tuotevalikoimaansa ja vahvistaa asemaansa laatutuotteiden valmistajana. Stancon Oy aikoo jatkaa malliston valmistusta ja kehittämistä edelleen.

↵ Edellinen sivu

HENKILÖSTÖPALVELU STAR PEOPLE MYYTIIN
08.02.2010

Ravintola- ja kahvila-alan henkilöstöpalveluyritys Star People vaihtoi omistajia, ja remmiin astuivat ravintola-alalla tunnetut veljekset Jarmo ja Antti Salonen Ravintola Helsingestä ja Stadi Cateringistä. Entiset omistajat siirtyvät toiminnasta asteittain syrjään.

↵ Edellinen sivu

HELSINKILÄINEN KUKKAKAUPPA VAIHTOI OMISTAJAA
05.02.2010

Lauttasaaren Vattuniemessä toiminut kukkakauppa Kimara vaihtoi omistajaa yrittäjä Katarina Sandelinin palatessa takaisin kouluttajaksi. Uusi omistaja pyörittää nyt Helsingissä kahta kukkakauppaa.

↵ Edellinen sivu

ATALA RC ON MYYTY!
19.01.2010

Teknisten harrastealojen tuotteisiin erikoistunut ja alansa tunnetuin toimija on saanut uuden omistajan. Atala RC:n tyypillisimpiä tuotteita ovat kauko-ohjattavat pienoismallit, esim. lennokit ja autot. Valikoimaan on kuulunut laajalti myös muita korkean vaatimustason harrastetuotteita. Yritys on toiminut näkyvästi alan messuilla ja muissa yleisötapahtumissa ja ollut myös kehittämässä alansa harrastetoimintaa. Pirkanmaalta lähtöisin oleva yritys on kasvanut vakaasti koko toimintahistoriansa ajan. Yritys toimii usean vilkkaalla liikepaikalla sijaitsevan myymälän voimalla, lähinnä eteläisessä Suomessa. Myös uusi omistaja aikoo säilyttää kehittämis- ja laajentamissuuntauksen.

↵ Edellinen sivu

UUSIMMAT MYYNTIKOHTEET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI
08.01.2009

Lähetämme asiakkaillemme kuukausittain sähköpostitse tietoa uusista myyntikohteistamme. Voit tilata uutiskirjeen täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeeseen nimi- ja osoitetietosi (kirjoita viestiksi ”uutiskirje”).

↵ Edellinen sivu↑ Takaisin ylös