Linkki Suomen Yritysmyynti Oy:n englanninkielisille sivuille
05.06.2022

Suomen Yritysmyynti toimi välittäjänä kun ruotsalainen rakennuskonserni JM laajentaa Tampereelle ostamalla rakennusyhtiö Gradinan

JM Suomi ostaa rakennusyhtiö Gradina Tampere Oy:n koko osakekannan. Yritysostolla JM Suomi toteuttaa kasvustrategiaansa ja etabloituu Tampereen markkinaan.

JM Suomi Oy on allekirjoittanut sopimuksen rakennusyhtiö Gradina Tampere Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Yritysoston myötä Gradinan henkilöstö siirtyy JM Suomen palvelukseen, ja yhtiön käynnissä olevat projektit sekä tonttivaraukset siirtyvät JM Suomen omistukseen. Kauppasummaa ei julkisteta.

– Tampere on vahvasti kasvava ja dynaaminen kaupunki, jonne laajentuminen on osa JM Suomen kasvustrategiaa. Gradinan osaava, kokenut ja arvostettu henkilöstö sekä tonttivaranto tukevat hienosti JM:n etabloitumista Tampereelle. Lisäksi yrityksen vastuullinen ja ympäristön huomioiva toiminta sopii hyvin yhteen JM:n periaatteiden kanssa, sanoo JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino.

– Jatkamme aktiivisesti Pirkanmaan alueen operatiivisessa toiminnassa osana isoa ja vakavaraista pohjoismaista rakennuskonsernia. Tavoitteemme ovat yhteneväiset ja yritysosto tukee JM Suomen kasvustrategiaa. Rakentaminen ja uusien kotien myynti Tampereen seudulla jatkuu ja voimistuu tämän yrityskaupan myötä, summaa Gradina Oy:n aluejohtaja Heikki Majuri.

Takaisin
Kaikki uutiset