Linkki Suomen Yritysmyynti Oy:n englanninkielisille sivuille
Onko aika myydä yrityksesi? Me löydämme parhaan ostajan ja yrityskaupparatkaisun kokemuksella, näkemyksellä ja luottamuksella.

Yrityksen myyminen -
Hyvälle yritykselle löytyy aina ostaja

Myy yrityksesi – se ei jää yritykseksi

Yrityksen myyminen on päätös, jonka kokoa ei voi mitata vain numeroilla. Yhdelle se on eläkeratkaisu tai lottovoitto, toiselle yksi siirto urapolulla. Oli tavoite mikä tahansa, sen saavuttamista edeltää käytännön toteutus. Suomen Yritysmyynti auttaa siinä, kokemuksella, näkemyksellä ja luottamuksella. Olemme niin tehokkaita, että rohkenemme väittää: jos yrityksesi on myytävissä, me myymme sen.

Minkä arvoinen yrityksesi on?

Helppo vastaus on tietenkin, että oikea hinta on se, jolla olet valmis yrityksestäsi luopumaan. Yrityksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, joita ei voida arvioida pelkästään ”kylmiä” numeroita lukemalla. Tarjoamme yrityksen arvonmäärityksessä vankan ammattitaidon ja vuosien markkinatuntemuksen eri toimialoilta käyttöösi.

Myytkö yrityksen vai jotain muuta?

Yrityksen myynnin voi toteuttaa eri tavoilla. Voit myydä koko yrityksen tai ainoastaan sen liiketoiminnan. Kun käymme läpi yrityksesi tilannetta, esiin saattaa nousta muitakin vaihtoehtoja, kuten yrityksen jakaminen tai sen osan myynti. Tässä vaiheessa kannattaa suoda hetki ennakkoluulottomalle ajattelulle. Kun vaihtoehdot on punnittu, on hyvä jatkaa prosessia eteenpäin.

Yrityksen verosuunnittelu

Jos verosuunnittelu on vielä "sitten joskus" -asteella, tuleva yrityskauppa on viimeinen hetki hoitaa asia kuntoon. Me autamme, konsultoimme ja etsimme parhaan, optimoidun ratkaisun.

Myyntitoimeksianto

Kun yrityksellä on arvo, kaupan muoto on selvä ja verosuunnittelu tehty, on aika panna nimet paperiin. Toimeksiannon perustana on aina hyvän yritysvälitystavan sääntöjen noudattaminen.

Löydämme ostajan yrityksellesi

Kiinnostus yritykseesi voi herätä vain, jos ostaja tietää sen olemassaolosta. Siksi olemme täällä. Suomen Yritysmyynti Oy:n valtakunnallinen tunnettuus ja eri maakunnissa toimiva myyntiverkosto tarjoaa parhaan mahdollisuuden oikean ostajan löytämiseksi. Voit listata yrityksesi julkisesti tai asettaa sen hiljaiseen myyntiin. Sadat yksityiset henkilöt, yritykset ja sijoittajat etsivät kauttamme ostettavia yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen.

Ota yhteyttä!

Myymällä yrityksesi voit toteuttaa jonkun toisen unelman – ja samalla omasi. Suunnitellaan yrityksesi myynti yhdessä ja tehdään siitä yksi elämäsi kohokohdista.