Linkki Suomen Yritysmyynti Oy:n englanninkielisille sivuille
Kuvassa upea klassinen tiilitalo, jossa sijaitsee Suomen Yritysmyynnin päämaja Helsingissä osoitteessa Kaisaniemenkatu 3, 6. kerros.

Lupauksemme asiakkaillemme

Suomen Yritysmyynnille yrityskaupan välittäminen on sopivien tahojen yhteen saattamista. Tämän tehtävämme suoritamme luotettavasti ja kokemuksella. Yhteen saattaminen edellyttää, että ymmärrämme ostajien ja myyjien motiivit ja ymmärrämme, että yrityskaupan tekevät aina ihmiset. Tunnemme yritykset ja niiden liiketoiminnat ja näemme mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä. Siksi voimme luvata, että meidän kanssamme yrityskauppa ei jää yritykseksi.

Tukholman vanha kaupunki kuvattuna yläviistosti ilmasta. Kuvassa näkyy mm. meri, vanha laiva ja korkeita klassisia rakennuksia.

Unelmana Suomi, nyt hallussa jo Ruotsi

Kun Jarmo Pakarinen perusti Suomen Yritysmyynnin vuonna 2003, yrityskauppaa käytiin lähinnä laki- ja tilitoimistojen ”tiskin alta”. Alalla oli joitakin paikallisia yritysvälittäjiä mutta ei vielä koko Suomen verkostoja ja mahdollisuuksia hyödyntävää toimijaa.

Maailma on muuttunut joka suhteessa julkisemmaksi, ja yritysvälitys on vakiintunut toimiala. Suomen Yritysmyynnillä on lähes kahden vuosikymmenen aikana hankittu tunnettuus, joka saa sekä ostajat että myyjät kääntymään puoleemme. Verkostomme on niin laaja, että rohkenemme väittää: jos yritys on myytävissä, me myymme sen.

Tällä asenteella olemme ottaneet myös seuraavan rohkean askeleen ja solmineet kumppanuuden ruotsalaisen yritysvälittäjän Ekstam & Partnersin kanssa. Näin sekä suomalaisilla myyjillä että ostajilla ja sijoittajilla on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet tehdä unelmiensa kauppa.