Linkki Suomen Yritysmyynti Oy:n englanninkielisille sivuille
13.10.2022

Vuodesta 1986 alkaen toiminut lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiliike KAIKENKARVAISET OY VAIHTOI OMISTAJAA.

Viimeiset vuodet yrittäjinä toimineet Marita ja Ronnie Weiman päättivät luopua yrittäjyydestä ja myivät Kaikenkarvaiset Oy osakekannan 5.10.2022 allekirjoitetulla kaupalla. Yrityksen uusina yrittäjinä aloittivat Vesa ja Julia Kemppinen.

"Kaikenkarvaisten tarina alkoi lähes 40 vuotta sitten. Olemme tulleet siitä pitkän matkan ja tänään Kaikenkarvaisten tuotteita löytyy kymmenistä toimipisteistä ympäri Suomen. Olen iloinen kun Kaikenkarvaset saavat uudet energiset ja innokkaat yrittäjät, joiden työn turvin yrityksen matka voi jatkua entistä varmemmin askelin eteenpäin" Ronnie Weiman kertoo.

Marita Weiman avaa luopumiseen johtuneiden syiden olleen henkilökohtaisia. Aika on kypsä hieman jo hiljentää kiivaaksi käynyttä työtahtia ja alkaa nauttia lähestyvistä eläkepäivistä.

"Meille avautui mahtava tilaisuus lähteä jatkamaan Kaikenkarvaisten toimintaa ja päätimme ehdottomasti tarttua siihen" uusi toimitusjohtaja Vesa Kemppinen kertoo.

"Yrityksellä on upea historia ja tartumme ruoriin nöyrällä ja tekevällä otteella. Edellisten yrittäjien Riston, Sakarin ja viimeisimpänä Maritan ja Ronnien luomalta pohjalta on hyvä ponnistaa", Julia Kemppinen täydentää.

Takaisin
Kaikki uutiset